Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

3x VIP punten op LEGO Star Wars tijdens Force Friday



Force Friday komt er aan en dat betekend dat LEGO er weer wat promoties in gaat gooien. Zo krijg je namelijk driedubbele VIP-punten op elk LEGO Star Wars product die je in de LEGO Store koopt. Dit is zowel online als in de fysieke winkels geldig. Gelukkig duurt deze promotie iets langer dan een vrijdag, namelijk van 30 september t/m 2 oktober.

Daarnaast krijg je in dezelfde periode net als tijdens de May the 4th een LEGO First Order Stormtrooper (Star Wars) (30602) polybag cadeau bij iedere bestelling. Er is geen minimum aankoopbedrag en het maakt ook niet uit of het in het LEGO Star Wars thema valt of niet. Helaas voor de mensen die er al van gelezen en op gehoopt hadden krijgen we in Europa niet de gewilde Darth Revan polybag. LEGO heeft deze exclusief voor Force Friday in Amerika gehouden en of deze polybag later nog komt is nog niet bekend.

Dus mocht je de nieuwe LEGO Death Star Ultimate Kit nog willen wacht dan nog een paar dagen, want met de driedubbele VIP punten krijg je maar liefst 1647 punten wat goed is voor €80 korting op je volgende bestelling. Ben jij van plan in deze periode nog wat meer Star Wars sets in huis te halen of wil je vertellen hoe jij over de Force Friday promoties denkt? Laat het weten in de comments.

Geplaatst door Fantasyfreak op 28-09-2016 20:35
Aantal keer bekeken: 1323

Reacties

Door Tailsknux (261 reacties) op 28-09-2016 21:33
( PM )
De polybag is wel een beetje zielig vergeleken met de Darth Revan die ze krijgen in de US.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 28-09-2016 22:31
( PM )
Ja erg apart na alle kritiek de vorige keer, maar ik ga er van uit dat hij op 1 of andere manier nog wel beschikbaar komt in Europa.

In Amerika moet je tevens voor $75 bestellen wil je die figure bij je bestelling krijgen en ik denk dat dat voor ons hier later wel een stuk lager zal uitvallen

En ach..met die 3x VIP bespaar je weer geld voor de volgende bestelling. Kun je van het overgebleven geld wel een Darth Revan kopen haha.