Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

25% korting op DUPLO en bordspelacties

Momenteel krijg je bij zowel intertoys en Bart Smit 25% korting op het gehele assortiment van LEGO DUPLO. Zo is bijvoorbeeld de Brandweerkazerne (Duplo) (10593) nu te verkrijgen bij beide winkels voor €44,99. Echter krijg je bij Bart Smit momenteel ook nog een gratis DUPLO shirt bij besteding vanaf €40.


Ook voor de fans van bordspellen is er een leuke actie gaande. Je krijgt namelijk bij aanschaf van het basisspel van Kolonisten van Catan, Camel Up of Qwirkle een gratis speelmat ter waarde van €15 cadeau. Dit is bij Catan zowel geldig op de basisset als de Big Box uitvoering. Met de speelmatten krijg je nieuwe manieren om de basisspellen te spelen. Meer info over de matten staat op de site van 999games.Tot wanneer de actie loopt is niet bekend maar ga voor de zekerheid wel uit van een op=op actie. De actie is geldig in alle winkels (en webshops) van Bart Smit, Intertoys, ToysXL en een hele lijst aan spellenwinkels. Klik hier voor alle deelnemende winkels.


Escape rooms, wie kent ze niet? Je kunt nu je eigen Escape room in huis halen met Escape Room: The Game. Met 3 tot 5 spelers moet je de codes vinden om binnen 60 minuten te ontsnappen uit één van de meerdere mysteries. Tevens krijg je bij aankoop van de game 25% korting op een top Escape Room naar keuze. Van 1 oktober t/m 31 december kun je bij een top Escape Room naar keuze je originele aankoopbewijs laten zien zodat je direct 25% korting krijgt op 1 uur. De bonnen zijn 3 maanden na aankoop geldig dus dat betekend wel dat als je 31 december de game pas koopt je nog tot 31 maart 2017 korting kunt krijgen. Bekijk hier alle voorwaarden. Ook deze actie is zowel geldig bij intertoys en Bart Smit.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-10-2016 23:12
Aantal keer bekeken: 2717

Reacties

Door Skull_kid (2509 reacties) op 02-10-2016 11:28
Rol: Forum Moderator
( PM )
Wat houdt die speelmat eigenlijk in? Zo eentje waar je puzzels op kan leggen en dan op kan rollen?
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 02-10-2016 13:31
( PM )
Quote:
Wat houdt die speelmat eigenlijk in? Zo eentje waar je puzzels op kan leggen en dan op kan rollen?

Kon het gister niet zo snel vinden. Via de site van 999games zie ik dit:
speelmatten

Dat zijn overigens meer spellen dan aangegeven bij Bart Smit en Intertoys, maar geen idee hoe dat zit?! Het zijn blijkbaar dan een soort variaties op de originele spellen

Edit: ik zie dat er meer winkels meedoen dus ik zal het bericht nog even aanpassen.
Door Skull_kid (2509 reacties) op 02-10-2016 15:02
Rol: Forum Moderator
( PM )
Oh, de speelmat is per spel anders! Dat is wel cool.

Jammer dat ik Camel Up al heb, want die mat is wel heel nice

Edit: Je kan ze ook los kopen op Bol.com. Alleen jammer dat het €5 duurder is dan ik voor Camel Up heb betaald Maargoed, zo kan ik de hele tijd wel klagen!