Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De LEGO Store acties van november


Het is alweer november. Een maand waar altijd veel cadeaus gekocht gaan worden en daarom heeft LEGO ook weer heel wat acties klaar staan in de LEGO Store. Er worden heel wat extra's weggegeven de komende periode dus hou de site in de gaten en kijk hieronder even naar het overzicht voor november. Let er op dat er meerdere acties te combineren zijn waardoor je soms zelfs meerdere extra's bij je bestelling kunt krijgen.

Holiday Countdown Calendar
Nog t/m 10 december krijg je de exclusieve seasonal Holiday Countdown Calendar cadeau bij je bestelling als deze minimaal €65 bedraagd. In deze doos zitten 250 stenen waarmee je 24 setjes kunt bouwen. Het is de bedoeling om terwijl je aftelt naar kerst iedere dag iets anders in elkaar te zetten. Het is niet mogelijk om alle 24 designs tegelijk te bouwen dus je zult ze ook iedere dag met de bijgeleverde Brick Separator uit elkaar moeten halen. De set is er zolang de voorraad strekt dus wees er op tijd bij.


Toy Soldier Ornament
Koop je tussen 12 en 23 november voor €30 aan producten in de store dan krijg je er een leuke speelgoedsoldaat bij cadeau. Met het touwtje aan de bovenkant kun je deze zo in de kerstboom ophangen. Op=op dus wees er snel bij.


LEGO Snowglobe
Als de speelgoedsoldaatactie afgelopen is komt er meteen alweer een volgende om de hoek kijken. Je krijgt namelijk tussen 25 november en 10 december bij iedere bestelling vanaf €65 een leuke kerstsneeuwbol cadeau. Een erg leuke build die je direct in de kerstsfeer brengt. Dit is een set die al aan het begin van het jaar bekend was gemaakt en waar veel mensen naar uitkijken. Het kan betekenen dat deze snel op is dus wees er wel op tijd bij.


Brick Friday en Cyber Monday kortingsweekend
Van 25 t/m 28 november zijn er een aantal LEGO sets afgeprijsd met wel 20% korting. Welke dit allemaal zijn is nog even afwachten, maar het is wel ideaal om dit te comberen met de gratis Snowglobe.


Maandelijkse mini-build.
In november is er weer een mini-build en dit keer kunnen we een sluwe vos gaan bouwen. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 2 november tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier ook op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


LEGO muurkalender
Deze actie is alleen geldig in de fysieke LEGO Store, maar mocht je daar nog heen gaan dan krijg je van 14 oktober t/m 10 december 2016 bij elke aankoop een sticker op je kassabon. Bewaar deze goed, want van 11 december t/m 15 januari kun je daarna terug naar de store om je gratis kalender op te halen. Vorig jaar zaten er 3 bonnen op die onder andere goed waren voor 100 VIP punten en een gratis Nexo Knights figure. Of er dit jaar ook weer bonnen bij zitten is niet bekend. Wel kun je je in ieder geval iedere maand vermaken met een nieuwe LEGO kleurplaat.


Dubbele VIP punten
Helaas zijn niet alle sets meer met dubbele VIP punten, maar zoals gewoonlijk doet LEGO er weer twee uitzonderingen bij. Deze hele maand krijg je namelijk dubbele VIP punten op Het Fort (Minecraft) (21127) waar je 239 punten voor krijgt en ook bij Het Kasteel van Koning Pig (Angry Birds) (75826) waar je 199 punten voor krijgt.


The Beatles: Yellow Submarine
We all live in a yellow submarine. En deze vrolijke duikboot kun je vanaf nu zelf gaan bouwen. De Yellow Submarine (Ideas) (21306) is het nieuwste project van LEGO Ideas en hij is verkrijgbaar voor €54,99 in de LEGO Store. Naast de Yellow Submarine krijg je er uiteraard ook de vier Beatles als minifigures bij en een Jeremy figure. De set bevat 550 onderdelen en is 13cm hoog, 25cm lang en 6cm breed.


Twee Seasonals
Deze maand komen er ook weer twee seasonals uit. Het al gaan om een Kerstman (40206) en om de Kleine Elfhulpjes (40205). Beide zijn vanaf 1 november verkrijgbaar voor de standaard seasonal prijs van €9,99 per stuk. Het aantal onderdelen verschillen wel heel erg, want zo krijg je bij de Kerstman maar 155 onderdelen terwijl de elfjes er 238 krijgen. Dit zullen de laatste seasonals van 2016 worden.


Retiring Soon!
Ondertussen heeft LEGO ook een aantal sets van status veranderd naar Retiring Soon. Dat betekend dat LEGO ze niet meer zal gaan produceren en ze alleen nog via andere winkels verkrijgbaar zullen zijn tot daar ook de voorraad op is. Zo gaan we afscheid moeten nemen van onder andere WALL-E (Ideas) (21303), de Pet Shop (Creator Expert) (10218) en het Ewok dorp (Star Wars) (10236). Welke sets er verder allemaal uit gaan kun je op deze pagina of op de onderstaande afbeelding bekijken. Mocht je ze dus nog willen dan is dit het moment om ze nog snel voor een normale prijs in huis te halen, want zoals bekend stijgen dit soort sets via andere verkopers snel in prijs zodra ze niet meer verkrijgbaar zijn.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-11-2016 15:46
Aantal keer bekeken: 2204

Reacties

Door LegoMaster (46 reacties) op 01-11-2016 19:40
( PM )
Die countdown calendar en snowglobe zijn allebei wel erg leuk. Voor de zekerheid sowieso maar wachten op het brick friday weekend zodat er misschien nog wat sets die ik wil in de aanbieding zijn en dan allebei de gratis setjes meepakken.