Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De LEGO Store acties van februari


De tweede maand van het jaar is nu alweer ingegaan en ook nu heeft LEGO weer een aantal leuke acties voor je klaar staan. Welke dat zijn zie je hieronder in het overzicht.

2 gratis exclusieve LEGO Batman minifigures
In de periode van 6 t/m 26 februari krijg je 2 gratis exclusieve LEGO Batman figures. Het gaat om een Movie Disco Batman en om Tears of Batman. Het enige wat je moet doen is een aankoop in de Store van minimaal €55 en de figures worden automatisch aan je bestelling toegevoegd. Het gaat hier wel om een op=op product dus zorg dat je er op tijd bij bent.


Gratis Nexo Knights Polybag
Nog t/m 5 februari krijg je bij iedere aankoop van een Nexo Knights product de polybag met het Gekrompen Hoofdkwartier cadeau. De polybag bevat een vijandelijk Gargouil figuur en een voertuig in de vorm van het nieuwe hoofdkwartier van Jestro, maar dan in kleine vorm. Deze is van de nieuwe serie Nexo Knights sets die onlangs zijn uitgekomen. Er is geen minimum aankoop bedrag, maar uiteraard is het zoals altijd op=op.


Maandelijkse mini-build.
In februari kun je een mini-build gaan maken van een wasbeer. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 1 februari tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier ook op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


50 bonus VIP punten op twee sets
Iedere maand zijn er twee sets met een VIP punten actie. Dit keer gaat het om een Nexo Knights en een Star Wars set. Allereerst is er Clay's Falcon Gevechtsblaster (Nexo Knights) (70351) die je 99 VIP punten oplevert en de A-Wing Starfighter (Star Wars) (75175) die je 104 VIP punten opleveren. De actie is geldig t/m 28 februari.


The LEGO Batman Movie Minifigures
Ondertussen is LEGO al heel wat series minifigures verder en af en toe krijgen we aparte sets zoals een Duits voetbalelftal of The LEGO Movie. Maar omdat deze maand The LEGO Batman Movie in de bioscopen zal draaien komt er ook een bijpassende serie minifigures uit. In totaal kun je 20 verschillende figures verzamelen variërend van The Joker tot Batgirl en Harley Quinn tot Robin. Uiteraard kun je bij ons ook vergelijken waar je de zakjes online het goedkoopste kunt krijgen en zijn ze ook gewoon in de speelgoedwinkels te vinden met een adviesprijs van €3,99.

Geplaatst door Fantasyfreak op 02-02-2017 21:21
Aantal keer bekeken: 1698

Reacties

Door Tijntjuh (68 reacties) op 03-02-2017 11:06
( PM )
The LEGO Batman Movie Minifigures heb ik nou compleet en er zitten echt super leuke tussen! Zeker een aanrader voor iedereen die de CMF spaart

Enige nadeel, ze zijn wel een euro per stuk duurder geworden als adviesprijs.. Dit schijnt de nieuwe standaard te worden en dus niet alleen voor deze serie..
Door Tailsknux (261 reacties) op 03-02-2017 11:29
( PM )
Quote:
Enige nadeel, ze zijn wel een euro per stuk duurder geworden als adviesprijs.. Dit schijnt de nieuwe standaard te worden en dus niet alleen voor deze serie..

Tja, een hoop nieuwe LEGO sets hebben een steeds (relatief) hogere adviesprijs. Wel jammer natuurlijk.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 03-02-2017 12:12
( PM )
Klopt, LEGO heeft vorig jaar besloten de nieuwe sets in Nederland duurder te maken. Het is niet altijd aan de prijzen zelf te zien, maar wel aan het aantal blokjes in de dozen. Viel mij al op met het toevoegen van sets op budgetspelen dat er vaak veel minder in een doos zit.
Door NotMegalodon (51 reacties) op 06-02-2017 21:53
( PM )
Jammer van die prijsverhoging ja. Momenteel gelukkig 15% korting bij Intertoys/Bart Smit. Scheelt toch weer.