Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nog meer budget spelen met de Wishlist en Collectie functies

We kennen het allemaal wel, je bent al dagen aan het kijken naar die nieuwe legoset die nog meer blokjes heeft de laatste drie bij elkaar, maar je financiën staan het niet toe om er veel aan uit te geven. Of misschien heb je wel interesse in dat nieuwe bordspel met die driehonderd miniatuurtjes, maar ben je niet bereid om een rib uit je lijf te betalen omdat je niet zeker weet hoe vaak je het gaat spelen. Elke dag kijken of het eindelijk goedkoper is geworden is ook niet de meest zinvolle besteding van je tijd, dus wat moet je dan doen?

Wij hebben goed nieuws voor je. Vanaf nu kun je de wishlist functie gebruiken om automatisch op de hoogte te worden gehouden van prijsdalingen. Het enige wat je hoeft te doen is je wishlist in te vullen en wij doen de rest voor je.


Het invullen van je wishlist is heel eenvoudig. Zoek via de zoekbalk het product op waar je interesse in hebt en open de pagina. Vervolgens klik je op het wishlist icoontje en voer je de prijs in die je bereid bent te betalen. Zodra de prijs in ons systeem op of onder dit bedrag komt krijg je automatisch een mailtje met een link naar de pagina. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is bestellen en betalen en voor je het weet staat je nieuwste aankoop bij je thuis.

Naast de wensenlijst kun je ook bijhouden wat je allemaal al in huis hebt door spellen aan je collectie toe te voegen. Dit doe je door bij de spellen/lego op het “toevoegen aan de collectie” icoontje te klikken. Je kunt zo op één plek zien wat je allemaal al hebt en waar nog gaten zitten in je collectie. Je wishlist en collectie kun je gemakkelijk beheren door rechtsbovenin op wishlist/collectie te klikken als je ingelogd bent. Je kunt hier je lijstje bekijken, spellen verwijderen en je richtprijzen aanpassen. Zo wordt het nog makkelijker om buget te spelen.

Kijk ook hier voor meer informatie op de budgetgaming site.


Geplaatst door Fawful op 08-02-2017 21:41
Aantal keer bekeken: 1760

Reacties

Door Tourneur (38 reacties) op 09-02-2017 11:01
( PM )
Dank voor deze handige functies!!
Door Geert27 (645 reacties) op 09-02-2017 13:06
( PM )
Nogmaals bedankt!
Door Jkampmeijer (12 reacties) op 09-02-2017 13:10
( PM )
Mooie toevoeging.
Door CandyShine (1137 reacties) op 09-02-2017 16:57
( PM )
Ik ga dit weekend is beginnen met mijn collectie toevoegen.
Moet ik er wel even voor gaan zitten haha
Door Geert27 (645 reacties) op 09-02-2017 17:35
( PM )
Het viel me op dat je wel andermans wishlist kunt bekijken, maar niet bij een spel kunt zien welke gebruikers deze allemaal op hun wishlist hebben staan (handig eventueel voor ruilen of tweedehands verkopen). Idee voor nieuwe functionaliteit?
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 10-02-2017 18:26
( PM )
Hmm mijn LEGO collectie toevoegen wordt wel heel veel werk, maar de wishlist ga ik zeker even aanvullen