Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

VIP Early Access: PotC Silent Mary en Pirates Brickheadz

Yo ho, yo ho, a pirates life for me. Eind mei kunnen we weer genieten van een nieuw avontuur van Captain Jack Sparrow, want dan komt de nieuwe Pirates of the Caribbean film uit getiteld Dead Man Tells No Tales. In het verleden heeft LEGO al sets gehad van deze filmreeks en ook nu blijven ze niet achter. Ze zijn de film zelfs al voor, want de eerste sets kunnen we begin april al verwachten. Ben je een LEGO VIP lid dan kun je zelfs nu al dankzij de Early Access het nieuwe schip de Silent Mary in huis halen.



Dit grote schip bestaat uit maar liefst 2294 onderdelen. Je zult er drie masten met rafelige zeilen aan treffen, waar van er ook nog één van om kan vallen. Er zitten wel meer van dit soort speelse elementen in. Je kunt bijvoorbeeld het roer bewegen en de boeg is een scharnier zodat deze beweegbaar is. Ook de romp met de oude vervallen looks kan open zodat het schip in aanvalsmodus is. De set bevat acht minifigures: Captain Jack Sparrow, Henry, Carina, luitenant Lesaro, captain Salazar, officer Magda, officer Santos en het Silent Mary-boegbeeld . En als bonus zitten er ook nog eens twee spook-haaien bij. Daarnaast zijn er ook nog tal van accessoires te vinden waaronder genoeg wapens, een kompas, sextant, kijker, bezems, dagboek, een sloep met roeispanen en zelfs een schip in een fles. Er valt dus genoeg te beleven met deze set.

De Silent Mary met de grote mast in verticale positie is ca. 48 cm hoog, 68 cm lang en 22 cm breed, en ca. 36 cm breed met omgevallen grote mast. Er zit een geïntegreerde standaard in zodat je het schip ook makkelijk neer kunt zetten en tentoon kunt stellen. Er hangt een prijskaartje aan van €219,99 wat gezien het aantal onderdelen en de Disney licentie nog meevalt. Je kunt de set hier vinden.






Pirates Brickheadz:
Voor de piraten en Brickheadz fans zijn er ook twee nieuwe setjes uitgekomen die je als LEGO VIP lid ook vanaf nu al in huis kan halen. De eerste set bevat Captain Jack Sparrow bestaande uit 109 onderdelen. De tweede set is Captain Armando Salazar bestaande uit 118 onderdelen. Beide sets zijn verkrijgbaar voor de standaard Brickheadz prijs van €9,99.



Ben jij geen VIP lid, maar wil je de sets wel al in huis halen? Wordt dan snel gratis lid en profiteer ook van deze en meer aanbiedingen. Wil je geen VIP worden dan kun je de bovenstaande sets aanschaffen vanaf 1 april. Ga jij bovenstaande sets in huis halen? Laat het even weten in de comments.

Geplaatst door Fantasyfreak op 18-03-2017 21:45
Aantal keer bekeken: 2061

Reacties

Door Droopy (79 reacties) op 18-03-2017 21:50
( PM )
Ik hou niet zo van pirates of the caribean dus ik laat deze sets maar schieten.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 18-03-2017 21:52
( PM )
Ik vind de Pirates of the Caribbean films wel leuk, maar ik vind het schip van de set alleen niet zo geweldig vanwege de open romp dus ik heb er geen €220 voor over Ghost-sharks zijn trouwens wel erg tof haha
Door NotMegalodon (51 reacties) op 19-03-2017 22:17
( PM )
Die haaien en minifigs zijn echt super vet. De prijs en het schip is alleen wat minder... Ik sla over.
Door LegoMaster (46 reacties) op 19-03-2017 22:22
( PM )
Quote:
Die haaien en minifigs zijn echt super vet. De prijs en het schip is alleen wat minder... Ik sla over.

Haha dit dus. Die haaien alleen al zou ik het voor doen, maar qua prijs is het misschien handiger om die ergens los te bestellen.
Door Skull_kid (2507 reacties) op 20-03-2017 15:25
Rol: Forum Moderator
( PM )
Nu gaan we voor LEGO die er uitziet alsof ie kapot is?

Haaien zijn idd wel tof, maar die komen vanzelf wel op Bricklink.