Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De LEGO Store acties van april


De vierde maand van het jaar is alweer begonnen en ook nu heeft LEGO weer een
aantal mooie acties voor ons klaar staan. Het overzicht is wat later dan je gewend bent, maar beter laat dan nooit laten we zeggen. Gelukkig is er genoeg te doen deze maand. Bij deze een overzicht van de acties.

Gratis Police Car polybag
Nog t/m 28 april krijg je bij de aanschaf van een set uit het LEGO City thema een leuke extra in je pakket. In deze periode krijg je namelijk de Police Car Polybag bij iedere bestelling van LEGO City die je doet ongeacht het bedrag. Bij de gratis polybags geldt wel altijd op=op dus wees er op tijd bij.


gratis VW Mini Beetle
Als je voor minimaal €40 aan LEGO producten koopt in de LEGO Store wordt dit doosje automatisch aan je bestelling toegevoegd. De actie is geldig van 4 t/m 20 april en zolang de voorraad strekt. Bestel je voor 9 april dan krijg je ook nog eens gratis verzending wat je weer €5,95 bespaard. De VW Mini Beetle is een gewild setje dus wees er op tijd bij.


Korting op LEGO Star Wars en gratis R2-D2
Aangezien May the 4th er weer aan komt krijg je weer korting op LEGO Star Wars. Vanaf 29 april t/m 4mei kun je genieten van 10% korting op LEGO Star Wars sets. Ook zal er in deze periode iedere dag een set zijn waar je zelfs 40% korting op krijgt! En alsof dat nog niet genoeg is krijg je bij aanschaf vanaf €65 aan Star Wars producten ook nog eens een exclusief R2-D2 setje.


gratis verzending
In plaats van €55 krijg je nu bij een minimale besteding van €20 geen verzendkosten meer bij je bestelling. Let op dat het echt specifiek om dit bedrag gaat en de sets van €19,99 dus niet mee tellen tenzij je er nog een extra product bij doet. Ideaal te combineren met bijvoorbeeld de Police Car Polybag of de gratis VW mini Beetle. De actie voor gratis verzenden is geldig t/m 9 april.


Maandelijkse mini-build
In april kun je een mini-build gaan maken van een kuikentje. Een leuke mini-build in het paasthema van een kuiken die uit een ei komt. Inclusief een zwart hoedje en beweegbare vleugels. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 5 april tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier ook op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


gratis 100 VIP punten
Met de coupon uit de LEGO jaarkalender kun je tussen 15 en 27 april naar een fysieke LEGO Store om 100 gratis VIP punten te ontvangen als je voor minimaal €20 aan LEGO koopt. Zo krijg je meteen €5 korting voor de volgende aankoop. Uiteraard kunnen de punten ook online ingezet worden, maar de coupon uit de kalender is echt alleen in de fysieke winkels in te leveren.


UCS Snowspeeder VIP Early Access
We gaan nog even door met Star Wars. LEGO VIP leden kunnen namelijk de nieuwe UCS Snowspeeder (Star Wars) (75144) al op 29 april via de VIP Early Access in huis halen. De niet VIP leden moeten dan nog 5 dagen langer wachten, want 4 mei zal de set voor iedereen beschikbaar zijn. De set bestaat uit 1703 stenen en zal een prijskaartje van €229,99 hebben. De Snowspeeder op de displayvoet is 21 cm hoog, 39 cm lang en 29 cm breed (en 11 cm hoog zonder voet) en zoals je kunt verwachten zitten er ook weer genoeg details in deze set.

Geplaatst door Fantasyfreak op 04-04-2017 17:08
Aantal keer bekeken: 1681

Reacties

Door LegoMaster (46 reacties) op 04-04-2017 22:19
( PM )
De Star Wars tijd komt er alweer aan. Thanx voor de reminder. Die R2D2 moet ik gewoon hebben.
Door The Whisper (5 reacties) op 07-04-2017 21:05
( PM )
Als verrassing krijg je nu zelfs 3x Vip-point bij een bestelling