Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuw in de Winkels: Harmonies, Kwakzalvers Duel

Deze week zijn er weer diverse nieuwe spellen de winkels in gedruppeld. Zo is daar bijvoorbeeld de tweespeler versie van Kwakzalvers, waarin je het tegen elkaar opneemt. Een pittig duel om je cauldron het meest effectief in te richten.

Ook interessant is Harmonies van de uitgever van Dixit. Dit is uiteraard een totaal ander spel, waarin je dit keer harmonie tussen de dieren in het bos moet zien te brengen. Toch zie je wel degelijk Dixit invloeden in de vorm van de artistieke kaart designs.

Tot slot is de houten vuurtoren weer op voorraad voor Everdell: Farshore. Ook Odin heeft een restock gekregen vanuit WGB, zie vooral de prijsreacties voor diverse mooie deals.  Zit er iets bij voor jullie deze week?



Nieuw in de Winkels
Art Society
De Kwakzalvers van Kakelenburg: Het Duel 
Everdell Farshore: Houten vuurtoren
Harmonies (NL)
Mission Control: Critical Orbit
Odin
 Port Arthur
The Ghost in the Attic
Word Traveler

Geplaatst door Yorn op 21-04-2024 10:36
Aantal keer bekeken: 781

Reacties

Door Janger12 (309 reacties) op 21-04-2024 12:33
( PM )
Hier zijn Kwakzalvers Duel en Harmonies reeds binnen: beide erg leuke spellen!!
Door Metroid_Dark_Sky (568 reacties) op 22-04-2024 11:05
( PM )
Kwakzalvers zou ik graag een review van zien door een paar reviewers die ook de grote versie hebben gespeeld (b.v.The Dice Tower) maar het ziet er naar uit dat deze alleen nog maar in Nederland en Duitsland beschikbaar is.

Dat geeft of aan, dat er internationaal geen interesse is om het uit te geven of ze wachten af hoe de ontvangt is in Europa.

Vind de prijs van € 30,00 voor een Twee speler spel nog steeds te hoog. Zelfs met het aantal componenten in de doos zoals ik die nu zie bij deze.