Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuwe Pick a Pen: Hackers in het wild gespot

De zomer komt er langzaam weer aan en na het succes vorig jaar van de Pick a Pen serie, kon er een nieuw deel eigenlijk niet uitblijven. Vandaag hebben we dan ook een nieuwe variant gespot en dat terwijl die nog niet eens officieel aangekondigd lijkt te zijn!

Het gaat om Pick a Pen: Hackers. Ook in dit deel fungeren de pennen weer als dobbelstenen. De uitlegtekst is nog niet echt veelzeggend, maar het lijkt alsof je codes moet ontgrendelen:

Pick a Pen: Hackers is een spel dat strategie en tactiek combineert terwijl spelers kleurpotloden kiezen en cijfers in hun scorevel invullen. Wees slim in je keuzes en verdien punten op diverse manieren om de ultieme overwinning te behalen. Dit spel daagt zowel beginnende als ervaren spelers uit om hun vaardigheden te tonen! Pick a Pen Hackers is ontworpen voor spelers die genieten van strategische uitdagingen en het plezier van het puzzelen met cijfers. Het is geschikt voor alle leeftijden en biedt een vermakelijke spelervaring voor zowel gezinnen als vriendengroepen. Kies strategisch een kleurpotlood en vul het bijbehorende cijfer in je scorevel in. Verdien punten op verschillende manieren, afhankelijk van het gekozen scorevel. Gebruik je vaardigheden om de beste keuzes te maken en je scorevel slim in te vullen. Pick a Pen Hackers is een spel van slimme planning en strategie! 

Heb jij al eens een Pick a Pen spel gespeeld? Leer ook alles over dit nieuwe spel van Reiner Knizia in de Pick a Pen recensie van onze Linda.


Geplaatst door Yorn op 02-05-2024 08:00
Aantal keer bekeken: 564

Reacties

Door Nin (1861 reacties) op 03-05-2024 10:38
( PM )
Mooie scoop! Tuinen en Riffen werd met succes thuis ontvangen.