Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Z-Man Games komt met Pandemic 10th Anniversary Edition

Het voelt nog niet zo lang geleden dat Pandemic op de markt kwam, maar dat blijkt dus alweer 10 jaar geleden te zijn. Om dit heugelijke feit te vieren komt Z-Man Games met een 10 jarig bestaans editie op de proppen.

De Pandemic 10th anniversary edition is niet zomaar een extra uitvoering, het is een ode aan de serie die uitgebracht zal worden in de vorm van een metalen verbandstrommel. Dit is natuurlijk geheel in het thema en de metalen doos komt zelfs met speciale houders waarmee je de doos op de muur kunt hangen.



Daarnaast zitten er ook gedetailleerde figurines bij van elke klasse, zodat je niet meer je fantasie hoeft te gebruiken om die ene pion als levensredder te zien. Qua details zien ze in ieder geval op de foto hieronder er erg goed uit. Verder zitten er ook weer diverse houten onderdelen in, zo zullen de ziekte kubusjes en de genezings markers van hout zijn.




Als finishing touche zullen de diverse actie- en karakterkaarten een kleine makeover krijgen om overeen te komen met de 50’s stijl van de Verbandstrommel.




Al met al een mooi geheel voor de echte fan, welke aan het einde van dit jaar in de winkels zal komen te liggen. Het prijskaartje in de Verenigde Staten zal $ 99 zijn, hoeveel die in Europa zal gaan kosten is nog niet bekend. We zullen hem toevoegen aan de prijslijsten zodra die in Nederland bestelbaar gaat zijn. Meer informatie en een uitleg over hoe ze op deze editie zijn gekomen lees je op Z-Man Games.com. Zou deze editie iets voor jou zijn?

Geplaatst door Yorn op 20-07-2018 13:40
Aantal keer bekeken: 3100

Reacties

Door Phaedros (413 reacties) op 20-07-2018 23:29
( PM )
Interessante uitvoering van een leuk spel, maar niet zo'n groot fanaat dat ik dit nog eens aan mijn Pandemic-collectie wil toevoegen... Misschien het overwegen waard als ik er nog niets van in de kast zou hebben staan
Door Geert27 (647 reacties) op 21-07-2018 13:36
( PM )
En "screen printed Petri dishes"!
Zo te lezen geen uitbreidingen ingesloten, dan voor mij niet interessant genoeg denk ik.
Door Flapperbol (625 reacties) op 22-07-2018 18:34
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Ik vind die prijs nogal hoog voor alleen de base game, zo speciaal zijn de componenten nou ook weer niet.
Daarnaast had er op z'n minst wel een uitbreiding bij in gemogen, want de officiële zijn uiteraard niet compatibel.
Door Skull_kid (2509 reacties) op 23-07-2018 11:17
Rol: Forum Moderator
( PM )
Ik wacht wel op de 10th Anniversary XXL versie, met alles op plastic geprint zodat je het in de tuin kan spelen (moet je wel een tuin hebben ter grootte van een voetbalveld).

Dat is de trend bij populaire bordspellen toch? GROTER IS BETER!
Door Bleh (243 reacties) op 24-07-2018 12:54
( PM )
Ziet er mooi uit en ben wel een fan van Pandemic maar ook weer niet zo'n grote fan om die voor dat bedrag aan te schaffen.
Door CandyShine (1137 reacties) op 24-07-2018 15:51
( PM )
Ja ik en mijn vriend worden wel extra verleid vanwege die metalen box die je kunt ophangen. We zijn beide geneeskundestudent en gek op dit spel dus dat kan wel een mooi plekje aan onze muur verdienen.