Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

3 nieuwe LEGO boeken

Nexo Knights: The Book of Knights
LEGO brengt regelmatig boeken uit met info over minifigures of een bepaald thema. Dit jaar is de Nexo Knights serie gelanceerd en ook dit thema over de futuristische ridders met magische krachten krijgt nu een mooi dik boek getiteld LEGO Nexo Knights : The Book of Knights.

De ridders gaan in dit boek een avontuur beleven en reken maar op genoeg actie tegen de lavamonsters van Jestro. Verder staat het vol met informatie over de wapens, voertuigen, de Nexo powers en nog veel meer. Ideaal voor de fans van Nexo Knights om alles over dit universum te weten te komen. Er zit in het boek een nieuwe afbeelding van een schild die je in de app kunt scannen voor nieuwe powers, exclusieve online content en uiteraard zit er ook een minifigure bij. Het is nog even wachten, maar eind augustus zal het boek in de winkel liggen en kun je alles te weten komen over de wereld van de Nexo Knights.



LEGO Ninjago Character Encyclopedia update
Er zijn al meerdere edities uitgekomen van de encyclopedias over de Ninjago wereld en in juni mogen we weer een update verwachten in de vorm van een nieuw boek met 48 nieuwe pagina's vol met mooie content. Je zult hier info over alle characters vinden die bij de masters of spinjitzu horen. Lees waarom ieder character uniek is, welke wapens ze gebruiken en kijk naar de prachtige foto's met leuke feitjes. Ontdek de gebieden en voertuigen die bij het Ninjago universum horen. Ook bij dit boek zit er weer een exclusief minifiguur. Dit maal krijg je Jay die een blauw ninja pak aan heeft en bewapend is met 2 zwaarden. Ook heeft hij een exclusieve Starfarer comic bij zicht. Koop jij wel eens de LEGO encyclopedias?




LEGO DC Comics Super Heroes Encyclopedia
In de Enceclopedia van DC Comics Super Heroes kun je alles vinden over je favoriete helden en schurken. Batman, Superman, Harley Quinn, Green Lantern, the Joker of Wonder Woman; Ze zijn allemaal vertegenwoordigd in dit boek. Naast de vele feitjes staat er ook info in over de wapens, in welke sets de characters te vinden zijn en over de te gekke voertuigen. Ook bij dit boek zit een minifigure en dit maal is het Pirate Batman die met 2 wapens komt.

Geplaatst door Fantasyfreak op 07-04-2016 23:59
Aantal keer bekeken: 3836

Reacties

Door Tijntjuh (68 reacties) op 08-04-2016 09:59
( PM )
Heb er 2 van de Collectable Minifigures, zijn best mooie boeken!
Door JustB (10 reacties) op 08-04-2016 16:27
( PM )
Wel tof dat er ook een minifigure bijzit, misschien toch maar eens overwegen zo'n boek aan te schaffen!
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 08-04-2016 21:25
( PM )
Quote:
Heb er 2 van de Collectable Minifigures, zijn best mooie boeken!

Die heb ik inderdaad ook weleens zien liggen. Ik denk dat ik ooit ook nog wel zo'n boek op ga halen
Door LegoMaster (46 reacties) op 09-04-2016 14:09
( PM )
Ik heb er ook 1 van de Collectable Minifigures. Wel mooi trouwens hoe ze de Nexo Knights zo groots aanpakken.