Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De LEGO Store acties van juni



De acties van mei zijn bijna afgelopen en dat betekend dat we alvast vooruit kunnen blikken naar wat we in juni mogen verwachten in de LEGO store. Bij deze geven wij je alvast een overzicht.


Gratis LEGO creator fontein vanaf €55
Een set waar door vele LEGO fans al een tijdje naar wordt uitgekeken is de Creator Fontein (40221) set. Het enige wat je moet doen om deze te bemachtigen is tussen 1 en 30 juni een aankoop doen van minimaal €55 in de LEGO Store en het doosje zal automatisch bij je bestelling toegevoegd worden. Het is wel een gewild setje en op=op dus wees er snel bij.


Het minimodel van de maand
Op woensdag 1 juni kunnen de kinderen van 6 tot 14 jaar weer aan de slag in een fysieke LEGO Store om een mini-model te bouwen. Dit evenement duurt van 16:00 uur tot 18:00 uur. Deze maand zal het een watervliegtuigje worden. Uiteraard krijgt ieder kind ook een eigen zakje mee naar huis en zijn deze modellen niet los te koop. Ze zijn wel beperkt beschikbaar dus wees er op tijd bij.

Gratis Nexo Knights poster
Koop je tussen 20 juni t/m 15 juli voor €20 aan LEGO producten dan krijg je er een gratis Nexo Knights poster bij. Ook hierbij geldt op=op.


Porsche 911 GT3 RS release
Waarschijnlijk heb je al eerder gelezen over de Porsche 911 die LEGO gaat uitbrengen. Vanaf 1 juni zal deze dan eindelijk te koop zijn in de Store. De prijs voor Nederland is nog niet bevestigd, maar we zullen er snel genoeg achter komen.

Nog veel meer releases
Naast de Porsche komt er nog veel meer LEGO uit in juni. Zo kunnen we nieuwe sets verwachten van de thema's City, Creator, Nexo Knights, Disney Princess, Star Wars en nog veel meer. Uiteraard gaan we deze zo spoedig mogelijk weer toevoegen zodat je ze op budgetspelen voor de beste prijs kunt vinden.


VIP Early Access Big Ben
Vanaf 15 juni krijgen LEGO VIP leden early access tot de nieuwe Creator Expert Big Ben (10253). Kijk snel in dit artikel om alles te weten te komen over deze nieuwe set.

Geplaatst door Fantasyfreak op 21-05-2016 16:02
Aantal keer bekeken: 2029

Reacties

Door LegoMaster (46 reacties) op 21-05-2016 18:18
( PM )
Dat wordt 15 juni de Big Ben halen en dan meteen de fontein erbij. Ik hoop dat die er dan nog wel is, want ik hoor inderdaad dat veel mensen die graag willen hebben.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 22-05-2016 12:28
( PM )
Ik wil die fontein ook wel erg graag hebben Past trouwens ook wel erg goed bij de Fun in the Park set van LEGO City. Volgens mij zelfs dezelfde bankjes
Door Tijntjuh (68 reacties) op 24-05-2016 08:32
( PM )
De fontein wil ik ook zeer zeker wel hebben!
Hopelijk kan dat makkelijk i.c.m. de Fun in the Park set