Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dit weekend stapelkorting van 5-20% op speelgoed bij Intertoys

Zit jij al een tijdje te wachten op die nieuwe zomersets van LEGO? Of heb je al een tijdje een flinke waslijst aan bordspellen op de verlanglijst staan, maar zijn ze nog net iets te duur om allemaal te halen? Of komt er een verjaardag aan waar cadeautjes voor gehaald moeten worden? Dan is er goed nieuws!

Dit weekend is er namelijk stapelkorting bij Intertoys. Op al het speelgoed, waaronder LEGO en bordspellen krijg je 5-20% korting op het volledige aankoopbedrag afhankelijk van hoeveel het eindbedrag is. Zo krijg je vanaf 50 euro 5% korting, vanaf 75 euro 7,5% korting etc. tot een totaal van 20% korting bij een besteding van 200 euro. Wie weet mooie kortingen om dus bijvoorbeeld alvast de LEGO zomersets te bestellen, een setje bordspellen, speelgoed voor een verjaardag of een combinatie hiervan. Helaas geldt het niet op LEGO Dimensions figuren. Zie voor het gehele assortiment ook Intertoys.nl.



Geplaatst door Yorn op 27-05-2016 11:23
Aantal keer bekeken: 2637

Reacties

Door Fawful (883 reacties) op 27-05-2016 12:54
( PM )
Beetje jammer dat je nu 150 euro uit moet geven voor 15% korting terwijl dat voorheen de standaard korting was. Misschien interessant als je een hele grote order of lego set wilt halen aangezien 20% korting natuurlijk wel lekker aantikt.