Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De LEGO Store acties van juli



We zijn alweer een nieuwe maand in gegaan en dat bekend nieuwe acties in de LEGO Store. Bij deze weer een leuk overzicht.


LEGO Knights retroset
Dit is weer een setje waar veel LEGO fans het al langere tijd over hebben. Dit retro setje die origineel in 1986 werd uitgebracht brengt je terug naar de klassieke

riddertijd en krijg je gratis bij je bestelling van €30 of meer. De actie is geldig van 1 t/m 9 juli en zolang de voorraad strekt. Aangezien dit een erg gewild setje is denk ik dat je er snel bij moet zijn.


Gratis LEGO NEXO KNIGHTS poster
Bij iedere bestelling van minimaal €20 ontvang je een gratis Nexo Knights poster. Dit geldt bij ieder thema dus je hoeft er niet speciaal Nexo Knight sets voor te kopen. De actie loopt t/m 15 juli.

2 sets met dubbele VIP punten
Ook deze maand zijn er weer 2 sets waar je dubbele VIP punten voor kan krijgen. Het gaat om De Zwarte Ridder mech (Nexo Knights) (70326) waar je 109 punten voor krijgt en om de Grote Vrachthelikopter (Technic) (42052) waar je 259 punten voor krijgt. Iedere 100 punten is €5 korting waard dus dat is al meteen een mooi begin.


Maandelijkse mini-build.
Deze maand is de mini-build een leuk kikkertje die net een smakelijk hapje gevonden heeft. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 6 juli tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier ook op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


Volkswagen Beetle early access
Vanaf 14 juli kunnen LEGO VIP leden als eerste de nieuwe Volkswagen Beetle bestellen uit de Creator Expert serie.

Geplaatst door Fantasyfreak op 02-07-2016 11:22
Aantal keer bekeken: 2404

Reacties

Door SGT xan (13 reacties) op 12-07-2016 01:35
( PM )
Vandaag heb ik de Porsche GT3 RS afgebouwd, dus dat wordt overmorgen de VW Beetle bestellen
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 12-07-2016 22:17
( PM )
Quote:
Vandaag heb ik de Porsche GT3 RS afgebouwd, dus dat wordt overmorgen de VW Beetle bestellen

Nice Was hij leuk om te bouwen of kies je toch liever voor de non-Technic auto's zoals de Beetle en het VW busje?
Door SGT xan (13 reacties) op 14-07-2016 09:31
( PM )
Quote:
[..]


Nice Was hij leuk om te bouwen of kies je toch liever voor de non-Technic auto's zoals de Beetle en het VW busje?

Alle Lego sets van auto`s zijn in mijn bezit: de VW Beetle, VW Camper, Mini Cooper, Ferrari F40 en nu dus de Porsche GT3 RS. Persoonlijk heb ik meer met de normale modellen, met name omdat ze mooier afgewerkt zijn en iets meer kleine details hebben dan Technic lego. De Porsche ziet er wel erg goed uit voor een Technic set.
Hij was wel leuk om te bouwen, ook doordat alles zo mooi verpakt zat en het prachtige instructieboek en ik was er ook wel aardig wat tijd mee kwijt Dit was dan ook wel de grootste en duurste set die ik ooit gebouwd heb.
Als je het geld hebt, een Porsche/autofanaat bent en de ruimte hebt (hij neemt aardig wat plaats in als ie af is) dan vind ik het een zeker een aanrader!
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 15-07-2016 22:16
( PM )
Ja ik ben geen autofanaat en ook niet heel gek van Technic dus ik zal niet zo snel een dure set halen. De T1 Camper wil ik nog wel sowieso halen. Sowieso wat jij zegt vanwege de details die de normale modellen hebben.