Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De LEGO Store acties van september

Het einde van de zomer nadert dus leg je zwembroek weer in de kast en ga zitten voor nieuwe LEGO aanbiedingen bij de LEGO Store. Bij deze zoals je gewend bent een overzicht.


Gratis Ninjago Polybag
De gratis polybag van september zit dit keer in het Ninjago thema. Bij een aankoop vanaf €30 aan LEGO producten krijg je Kai’s Mini Dragon (Ninjago) (30422) polybag gratis bij je bestelling. Deze actie is geldig van 1 t/m 22 september en zo lang de voorraad strekt.

Nieuwe releases
Er komen weer genoeg nieuwe sets deze maand. Zo kunnen we vanaf nu de nieuwe serie 16 minifigures aan gaan schaffen en ook is het Disney Kasteel voor iedereen beschikbaar. Overige sets die deze maand uit gaan komen zijn:

UCS Death Star (Star Wars) (75159)
Buckinham Palace (Architecture) (21029)
US Capitol (Architecture) (21030)
The Fortress (Minecraft) (21127)
LEGO City Advent Calendar
LEGO Friends Advent Calendar
LEGO Star Wars Advent Calendar



Een nieuwe seasonal
Een set die nog niet genoemd was is de nieuwe seasonal. Het is weer een build in de stijl van het valentijnshondje en het paaskuiken, maar omdat halloween voor de deur staat mogen we dit keer aan de slag met een vampier. De Vampier (Seasonal) (40203) zal net zoals alle andere seasonals €9,99 gaan kosten en is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Tweemaal VIP Early Access
Deze maand staan er maar liefst twee VIP Early Access sets klaar. Vanaf 15 september kunnen VIP leden de Winter Holiday Train (Creator Expert) (10524) en de vernieuwde UCS Death Star (Star Wars) (75159) al vervroegd aanschaffen. Toch is het aan te raden om er nog even mee te wachten aangezien er voor oktober een dubbele VIP punten actie op de planning staat. Vooral de Death Star zal je puntensaldo flink verhogen.


Maandelijkse mini-build
De vakantie is voorbij dus tijd voor de kinderen om weer naar school te gaan. Daarom is de mini-build van deze maand een gele schoolbus. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 7 september tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


4x VIP punten op DUPLO
Aan het eind van de maand kun je extra veel VIP punten krijgen bij LEGO Duplo. Van 29 september t/m 9 oktober krijg je namelijk niet 2 maar zelfs 4x het aantal VIP punten bijgeschreven op je account. Dat is nog een snel voor korting sparen.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-09-2016 21:43
Aantal keer bekeken: 1727

Reacties

Door Tailsknux (261 reacties) op 01-09-2016 21:54
( PM )
4x VIP punten mogen ze ook wel op andere LEGO doen