Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De LEGO Store acties van december


Sinterklaas en Kerst staan voor de deur. De tijd om de cadeautjes in huis te halen. LEGO zou LEGO niet zijn als ze zelf ook weer wat leuke extra's voor je klaar hebben staan. Bij deze het laatste overzicht van dit jaar.

LEGO Snowglobe
De actie is al een tijdje bezig, maar nog t/m 10 december krijg je bij iedere bestelling vanaf €65 een leuke kerstsneeuwbol cadeau. Een erg leuke build die je direct in de kerstsfeer brengt. Dit is een set die al aan het begin van het jaar bekend was gemaakt en waar veel mensen naar uitkijken. Het kan betekenen dat deze snel op is dus wees er wel op tijd bij.


Rebel A-Wing pilot polybag
Zodra de Snowglobe is verdwenen staat de volgende actie klaar. Van 11 t/m 31 december krijg je bij aankoop van €30 aan LEGO Star Wars producten een polybag bij je bestelling. Het gaat om de Rebel A-Wing pilot polybag (Star Wars) (5004408) en ook hier geld op=op.


Gingerbread Man
Vanaf 11 december is er ook nog een andere actie gaande. Je krijgt namelijk bij iedere bestelling vanaf €30 aan LEGO een Gingerbread Man figure cadeau. Een beetje te vergelijken met de Chicken Suit Guy tijdens Pasen. Het origineel zat in serie 11 van de Collectable Minifigures, maar buiten het grondplaatje en de mok die er allebei niet bij zitten is de figure hetzelfde. Hij komt in een leuk snoephuisje. De actie duurt van 11 t/m 22 december en zolang de voorraad strekt.


Gratis verzenden vanaf €35
Speciaal voor VIP leden heeft LEGO de minimale bestelwaarde voor gratis verzending omlaag gehaald. Waar je normaal voor €55 moest bestellen is dit t/m 18 december minimaal €35 voor gratis verzending. Zo kun je ook de wat goedkopere sets nog via de LEGO store in huis halen zonder extra te moeten betalen.
update: Er is vanuit LEGO een mail verstuurd dat de grens van €35 voor het gratis verzenden voor VIP leden permanent wordt. Met dank aan Tijntjuh voor het melden.


Maandelijkse mini-build.
December kan niet achter blijven dus ook nu is er weer een mini-build. In de tijd van feestdagen is het natuurlijk bijna logisch dat je een cadeautje in elkaar kan gaan zetten. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 7 december tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier ook op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


LEGO muurkalender
Deze actie is alleen geldig in de fysieke LEGO Store, maar mocht je daar nog heen gaan dan krijg je nog t/m 10 december 2016 bij elke aankoop een sticker op je kassabon. Bewaar deze goed, want van 11 december t/m 15 januari kun je daarna terug naar de store om je gratis kalender op te halen.


Dubbele VIP punten op twee sets
Zoals altijd zijn er weer twee sets die een maand lang dubbele VIP punten geven. Dit keer zijn het wel wat duurdere sets, maar dat betekend ook extra veel punten. Het gaat om Assault On Hoth (Star Wars) (75098) die je 559 VIP punten oplevert en de Tempel van Airjitzu (Ninjago) (70751) die je 459 VIP punten opleveren. De actie is geldig t/m 31 december.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-12-2016 22:19
Aantal keer bekeken: 1758

Reacties

Door Tijntjuh (68 reacties) op 02-12-2016 21:06
( PM )
De Snowglobe staat hier al in elkaar en hij is zeker wel leuk! Past niet echt in het rijtje van vorig jaar, maar hij is zeker de moeite waard!

Het gratis verzenden vanaf 35 euro is voor VIP leden permanent geworden. Kreeg dit per email van de week binnen! Mocht je dus nog geen VIP zijn, dan zou ik me zeker aanmelden voor deze lagere drempel
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 04-12-2016 21:37
( PM )
Oh dat is zeker goed nieuws dan van die verzending. Heb het mailtje denk ik over het hoofd gezien. Ik heb het aangepast.
Door Tijntjuh (68 reacties) op 05-12-2016 13:46
( PM )
Heb zelf het mailtje afgelopen donderdag gehad met onderwerp "We hebben de drempel voor gratis verzending verlaagd!", dus misschien dat je hem nog terug kan vinden ;-)


*Dagelijks gratis levering geldt alleen voor bestellingen via shop.LEGO.com en voor telefonische bestellingen uit de LEGO® catalogus. Om in aanmerking te komen moet de waarde van de aangekochte producten € 35 of meer bedragen, dus exclusief belasting en aangeschafte cadeaubonnen. Deze worden niet meegerekend voor het totaal van de aankoop. Als uw bestelling een waarde bereikt van € 35, wordt gratis standaardlevering automatisch ingeschakeld voor uw bestelling. Geldt niet voor bestellingen vooraf en naleveringen. Als u een andere verzendoptie kiest, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. De LEGO Group behoudt zich het recht voor om een aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 05-12-2016 16:12
( PM )
Ik heb het mailtje inderdaad gevonden nu Haha balen dat ik net een set wil bestellen van €34,99 en door die €0,01 die gratis verzenden dus niet heb Dan nog maar even wachten met m'n VIP punten uit te geven.
Door Hylian_Knight (44 reacties) op 06-12-2016 14:48
( PM )
Heb de kersttrein besteld met de Snowglobe erbij .