Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De LEGO Store acties van maart


Nu februari alweer achter ons ligt mogen we weer gaan kijken wat voor acties LEGO in petto heeft in maart. En zoals je gewend bent doen we dat allemaal in een mooi overzicht.

Dubbele VIP punten
Ieder jaar mogen we in maart weer een dubbele VIP punten actie verwachten en ook dit jaar slaan ze ons niet over. Tijd om die grote bestellingen te doen en direct veel korting mee te pakken voor de volgende bestelling. Iedere 100 punten staan namelijk gelijk aan €5,- korting die je zelf mag inzetten wanneer je maar wilt. De actie is geldig van 6 t/m 16 maart en op iedere bestelling die je doet.


Paaseierenjacht nu verkrijgbaar
Pasen komt er aan en daarom kun je vanaf nu deze seasonal al in huis halen. Net als de valentijn seasonal bestaat dit uit meerdere losse onderdelen waarbij je figures op zoek kunnen naar de verstopte eieren. De set bestaat uit 145 onderdelen en kost zoals gewoonlijk €9,99.


Gratis Police Car polybag
Koop jij tussen 13 maart en 28 april een set uit het LEGO City thema dan kun je een leuke extra in je pakket verwachten. In deze periode krijg je namelijk de Police Car Polybag bij iedere bestelling van LEGO City die je doet ongeacht het bedrag. Bij de gratis polybags geldt wel altijd op=op dus wees er op tijd bij.


Pasen Minifigure
Heb jij de LEGO muurkalender van 2017 opgehaald dit jaar? Dan kun je met de voucher die hier in zit een gratis paas minifigure ophalen in een fysieke LEGO Store. Dit kan alleen in de periode van 7 t/m 13 maart. Het gaat om het minifiguur van de Chicken Suit Guy die vorig jaar ook al als promotie werd uitgedeeld bij bestellingen. Dit jaar is het helaas alleen voor mensen met een kalender.


VIP ARRRRly Access
Deze maand mogen VIP leden weer gebruik maken van een nieuwe early access. Met de nieuwe Pirates of the Caribbean film op komst kunnen we daar ook heel wat LEGO sets van gaan verwachten. Een set die onlangs tijdens de New York Toy Fair werd aangekondigd was de Silent Mary (71042) (Pirates of the Caribbean). Een gigantisch schip van 48cm hoog, 68cm lang, 22cm breed en bestaande uit 2200 onderdelen die te zien zal zijn in de nieuwe film. Je krijgt er ook nog eens acht minifigures bij van onder andere Jack Sparrow, kapitein Salazar, officier Magda en het Silent Mary-boegbeeld. De set komt officieel op 1 april uit met een prijskaartje van €219,99. VIP leden mogen met de early access deze prachtige set al aanschaffen vanaf 17 maart.


50 bonus VIP punten op twee sets
Iedere maand zijn er twee sets met een VIP punten actie. Dit keer gaat het om een LEGO City en een LEGO Elves set. Allereerst is er de Bulldozer Inbraak (City) (60140) die je 114 VIP punten oplevert. En de tweede set is de Magische Redding uit het Goblin-dorp (Elves) (41185) die je ook 114 VIP punten opleveren. De actie is geldig t/m 31 maart.

Geplaatst door Fantasyfreak op 02-03-2017 20:25
Aantal keer bekeken: 1637

Reacties

Door Tijntjuh (68 reacties) op 03-03-2017 09:22
( PM )
Tijdens de dubbele punten actie maar weer eens naar DE
En dat kippetje heb ik al, dus even kijken wie ik er blij mee kan maken als ik die dan ook meteen heb opgehaald