Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

LEGO Store acties van juli


Na een aantal maanden heeft LEGO weer besloten om de acties van de maand te delen met het publiek. Dus zoals je gewend was maken we weer een mooi overzicht van tot nu toe alle bekende acties die we deze maand in de LEGO Store kunnen verwachten.

Dubbele VIP punten
Om de maand goed te beginnen gooit LEGO er direct een dubbele VIP punten actie in. Van 1 t/m 4 juli kun je extra VIP punten verdienen met iedere aankoop in de LEGO Store. Zo spaar je nog sneller voor korting voor je volgende bestelling, want iedere 100 punten is €5 korting waard.


Gratis LEGO Creator Piggybank
Een van de redenen om naar budgetspelen te gaan is om geld te besparen. Al het geld wat je bespaard zou je in een spaarpot kunnen doen en we hebben ook niet voor niets budgy in ons logo. Daarom vinden we de promotie van deze maand extra leuk, want bij een aankoop van minimaal €55 krijg je een leuke gratis LEGO Creator Piggybank cadeau. Zoals vaker met de Creator sets is dit ook een 3-in-1 set dus je kunt er ook nog 2 andere dieren mee bouwen. De actie is geldig van 1 t/m 25 juli en zolang de voorraad strekt. Het is een gewild setje dus wees er wel op tijd bij.


Gratis LEGO Friends Tic-Tac-Toe
Bij iedere aankoop van een LEGO Friends product krijg je er een leuke polybag bij. Het gaat om de LEGO Friends Tic-Tac-Toe (40265) waarmee je makkelijk een spelletje boter, kaas en eieren in elkaar kunt zetten voor tijdens de vakantie. Je krijgt deze polybag tussen 3 juli en 13 augustus en zolang de voorraad strekt. Er is geen minimale aankoopwaarde verplicht.


Maandelijkse mini-build
In juli kun je een mini-build gaan maken van een grappige octopus. Een leuke mini-build met kleine bewegende tentacels. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 5 juli tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier ook op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


LEGO City pakket aanbieding
In de Store heeft LEGO nu een City pakket samen gesteld van 3 dozen die je met korting kunt kopen als 1 pakket. Het gaat om de sets met het Reddingswatervliegtuig (60164), het 4x4 reddingsvoertuig (60165) en Plezier op het Strand (60153). In plaats van €94,97 betaal je maar €74,99 voor de 3 dozen samen. Deze aanbieding is beschikbaar van 1 juli tot en met 25 juli.


LEGO Friends pakket aanbieding
Naast het City pakket is er ook een Friends pakket samen gesteld van 3 dozen die je met korting kunt kopen als 1 pakket. Ga samen een dagje naar het water met de surfshop (41315), blijf fit en gezond in de Heartlake-sporthal (41312) en cruise in stijl naar het coolste strandfeest van de stad met Andrea's speedboottransport (41316). In plaats van €94,97 betaal je maar €74,99 voor de 3 dozen samen. Ook deze aanbieding is beschikbaar van 1 juli tot en met 25 juli.


LEGO Friends opbergdoos
Bij inlevering van de muurkalender voucher van 2017 kun je in een fysieke LEGO Store een gratis LEGO Friends Opberdoos ophalen. Je hoeft daar geen andere aankopen voor te doen. De opbergdoos is op te halen van 20 t/m 26 juli.


Ninjago City
LEGO heeft onlangs een nieuwe set onthuld die met de nieuwe LEGO Ninjago movie te maken gaat hebben. En wat voor een set. Het gaat om de Ninjago City set die uit maar liefst 4867 onderdelen zal bestaan! Deze gigantische set is ook nog eens 63cm hoog, 31cm breed en 42cm diep. Hij is opgebouwd uit meerdere lagen zoals je ook van de modulars gewend bent zodat je in iedere verdieping wel iets kan beleven. Je kunt er kledingwinkels, een lift, een krabrestaurant, een pinautomaat waar geld uit komt, een traditionele vismarkt en nog vele andere elementen vinden. Er zitten in totaal zelfs 16 minifiguren bij de set die uit zal komen op 1 september voor een bedrag van €329,99 wat gezien het aantal onderdelen nog mee valt.


London Bus Modular met VIP early access
Er staat weer een nieuwe modular op de planning en deze komt sneller uit dan verwacht. Al vanaf 1 augustus mogen we de nieuwe London Bus (10258) verwelkomen in de Creator Expert serie. Deze bekende felrode dubbeldekker bestaat uit 2 lagen die je van elkaar kunt halen. Zo is er genoeg ruimte om je minifigures in te zetten. Er zijn nieuwe banden met een profiel aan deze set toegevoegd en er zijn een aantal authentieke details te vinden zoals een vergeten paraplu, een krant, een leeg blikje en achtergelaten kauwgom. Aan de zijkant zitten er reclameborden die 2
verschillende kanten hebben. Zo kun je zelf kiezen of je reclames uit de jaren 50 of hedendaagse reclames aan de zijkant van je bus wilt hebben. De set bestaat uit 1686 onderdelen en is 18cm hoog, 34cm lang en 13cm breed en heeft een prijskaartje van €129,99. Kun je niet wachten tot 1 augustus dan mag je als LEGO VIP lid meedoen met de early access en kun je al vanaf 17 juli deze set in huis halen. VIP worden is gratis dus mocht je het nog niet zijn meld je dan snel aan.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-07-2017 13:50
Aantal keer bekeken: 1825

Reacties

Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 10-07-2017 22:09
( PM )
Het Mini Spaarvarken is nu verkrijgbaar in de LEGO Store trouwens. Die krijg je als je voor minimaal €55 besteld.