Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Woensdagavond 25% korting op speelgoed bij Kruidvat

Eens in de zoveel tijd heeft kruidvat een extra koopavond. Meestal is dit vooral rond de feestdagen maar gelukkig voor ons budgetspelers doen ze dit ook weleens tussendoor nu. Zo is er ook een extra koopavond op woensdagavond 16 augustus van 17:00 tot 20:00uur.

Met een kortingsbon krijg je namelijk 25% korting op al het speelgoed. De kortingsbonnen & flyer van de koopavond worden geleverd in het wekelijkse huis-aan-huis folderpakket in je brievenbus. Hier zitten barcodes op dus je kunt ze niet printen van de bovenstaande kruidvat site en ze zijn dus ook niet online inwisselbaar. We weten ook niet of geprinte versies mocht je deze tegenkomen ingenomen worden bj de winkel, maar ik zou het voor de zekerheid niet van uit gaan.

Per bon zijn er maximaal 10 artikelen met 25% korting en de actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Per filiaal zal de voorraad uiteraard verschillen, maar we weten uit ervaring dat kruidvat wel een assortiment kan hebben van LEGO dozen tot ongeveer €30. Ook bordspellen vallen onder speelgoed. Deze worden wat minder verkocht bij Kruidvat, maar misschien met wat geluk vind je er nog een klassiek monopoly spel of een verloren Carcassonne: Amazone of reiseditie in het speelgoedschap.


Geplaatst door Fantasyfreak op 15-08-2017 21:23
Aantal keer bekeken: 2023

Reacties

Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 16-08-2017 18:38
( PM )
Vandaag nog even gekeken, maar er was hier helaas niet 1 LEGO doosje te vinden.
Door Tailsknux (261 reacties) op 17-08-2017 07:55
( PM )
Te laat gezien helaas, bij mij hadden ze nog wat Carcassonne: Amazone's staan.