Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

LEGO Dimensions stopt

Hoewel de plannen zo waren dat we 3 jaar aan nieuwe content voor LEGO Dimensions zouden krijgen komen we met slecht nieuws voor de Dimenisons fans. The LEGO group, Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games hebben na alle geruchten inderdaad besloten om het bij 2 jaar te houden en vanaf heden dus geen nieuwe uitbreidingen meer uit te brengen voor de game.

Erg jammer aangezien vooral de figures in de sets vaak leuke verrassingen waren met characters die je niet snel zou verwachten in LEGO vorm. Wie had er ooit gedacht aan een LEGO versie van Micheal Knight, The Gremlins, Sonic the Hedgehog, Chell (Portal 2), The Powerpuff Girls, E.T. of zelfs Beetlejuice?

De packs die nu verkrijgbaar zijn zullen uiteraard wel blijven werken en beschikbaar blijven voor aankoop, maar met de tijd zullen de Dimensions dus wel uit de schappen gaan verdwijnen.

Wat is jouw mening over dit nieuws? Jammer dat het stopt of heeft het wel lang genoeg geduurd? Laat het weten in de comments.

Geplaatst door Fantasyfreak op 23-10-2017 21:44
Aantal keer bekeken: 1421

Reacties

Door Tailsknux (261 reacties) op 24-10-2017 07:23
( PM )
Het is erg jammer, maar het zat er al een tijdje aan te komen. Terugkijkend mogen we denk ik blij zijn dat het zo lang nog door heeft kunnen gaan en inderdaad dat er zoveel minifigs zijn gekomen die anders nooit in LEGO voor zouden komen.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 24-10-2017 10:17
( PM )
Inderdaad. Nu hopen op een sale om wat figures goedkoop te krijgen Het is me vaak nog net iets te duur aangezien ik nog steeds de game niet heb. Wil bijv. die Beetlejuice figure wel, maar om daar €15 voor te betalen... nee