Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu ook Pokemon TCG en Nerf vindbaar op Budgetspelen!

We blijven doorbouwen aan Budgetspelen, kon je al alle bordspellen en al het LEGO vergelijken, ditmaal hebben we goed nieuws voor Pokemon fans! Kon je eerder al Pokemon spellen vinden zoals Pokemon Kanto Monopoly en natuurlijk de Pokemon games op Budgetgaming. Maar die Pokemon kaarten bleven altijd aardig aan de prijs.

Vergelijk nu ook de beste prijzen voor alles van de Pokemon Trading Card Game
Naar diverse aanvragen kun je vanaf nu is het ook mogelijk om de prijzen van alle Pokemon TCG Ruilkaarten met elkaar te vergelijken!



Dat betekent dat we voor alle Pokemon Trading Card Game fans nu ook een overzicht hebben van waar je alle booster packs, verzameldozen en andere pokemon TCG producten het gemakkelijkst kunt vinden.

Bekijk hier de Pokemon TCG prijslijsten!

Er mist vast nog wel iets, is het iets waar je graag de prijs van wilt weten? Meldt dit Pokemon TCG item hieronder en we gaan hem voor je toevoegen!

Verder nog een belangrijke vraag aan jullie, op dit moment hebben we alles geordend op bijvoorbeeld Booster packs, Collection Boxes (Verzameldozen), is dit handig voor jullie, of is het fijner als het bijvoorbeeld op volgorde van serie staat? Volgende vraag is, is Booster Pack en Collection Box duidelijk genoeg, of is Nederlandse versie fijner? (Verzameldoos, Pakje)

We horen graag jullie feedback!



Hoe het met de Trading Card Game ooit allemaal begon, misschien heb je zelf ook nog wel Pokemonkaarten ergens liggen.


Bonus: Ook Nerf nu te vergelijken op Budgetspelen
Als bonus kun je vanaf vandaag tevens alles van Nerf vinden op Budgetspelen. Van de NERF N-Strike Modulus ECS-10 – Blaster tot de NERF Zombie Strike Doominator . Er is zelfs een Sluipschutter Nerfgun. Nagenoeg alle geweren staan erin, zodat je in één keer kunt zien waar je ook dit speelgoed het goedkoopst kunt vinden.

Bekijk hier alles van Nerf!





Tot Slot
De feestdagen komen er aan, dus als je nog een geschikt cadeautje zoekt, kun je vanaf nu op een nog breder vlak al je wensen vergelijken op de beste prijzen. Verder zullen we aan het eind van de middag dit bericht ook nog op Budgetgaming plaatsen zodat ook alle fans daar op de hoogte zijn van deze twee nieuwe aanwinsten. Mis je nog titels of producten, laat het dan weten, dan gaan we die binnenkort voor je toevoegen!

Geplaatst door Yorn op 20-11-2017 08:55
Aantal keer bekeken: 2087

Reacties

Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 20-11-2017 12:58
( PM )
Goede toevoegingen zo Bij de kaarten zou ik boosterpacks zeggen. En die verzamelblikken kunnen zo ook wel blijven denk ik? Of noemen ze dat Tins? Geen idee eerlijk gezegd XD

Een doos vol met boosters (als die er op komen) is volgens mij gewoon boosterbox.
Door Lars1216 (120 reacties) op 20-11-2017 13:03
( PM )
Komt er voor de andere tcg ook lijsten?
Door Ivysaur (5 reacties) op 20-11-2017 20:26
( PM )
Ontzettend blij met de TCG toevoeging! Ik zelf zoek altijd alles in het Engels op. Omdat webshops dit vrijwel ook altijd doen, boosterbox, chest, tin, elite trainer, blister etc etc. Als je bekend bent met de Engelse terminologie is het ook makkelijker om je weg op sites als Bulbapedia te vinden.
Door CandyShine (1137 reacties) op 21-11-2017 08:29
( PM )
Quote:
Komt er voor de andere tcg ook lijsten?

Ik heb hiervoor wel al wat lijsten opgesteld welke TCG’s geschikt zouden zijn.
Welke zat je aan te denken?
Door NotMegalodon (51 reacties) op 22-11-2017 10:48
( PM )
Een aantal goedkopere sites zoals http://summoner.nl staan er nog niet bij. Die hebben vaak wel verzendkosten, maar op een paar items heb je dat er zo weer uit.
Door HellRider (49 reacties) op 22-11-2017 11:16
( PM )
Goede toevoegingen
Door Lars1216 (120 reacties) op 24-11-2017 19:59
( PM )
Quote:
[..]


Ik heb hiervoor wel al wat lijsten opgesteld welke TCG’s geschikt zouden zijn.
Welke zat je aan te denken?
Magic the gathering.
Yu gi oh
Final fantasy tcg