LEGO Store acties van december


De laatste maand van 2017. Een maand met veel cadeaus en altijd nog leuke acties als afsluiter van het jaar. Er zijn deze maand sowieso 5 online acties en echt iedere dag van de maand is er sowieso 1 geldig. LEGO heeft dus weer genoeg voor ons in petto. Bij deze een overzicht.

Gratis Christmas Ornament
Bij een aankoop van minimaal 55 aan LEGO producten krijg je de LEGO 5004934 Christmas Ornament gratis bij je bestelling om alvast in de Kerstsfeer te komen. De promo loopt van 1 t/m 5 december, maar op=op dus wees er op tijd bij.


20% korting
De sint mag dan net vertrokken zijn, maar de Kerstaankopen moeten ook nog gedaan worden. Daarom krijg je van 6 t/m 11 december 20% korting op alles van LEGO City, Friends, Juniors en DUPLO.


Verrassing
Het is altijd weer spannend als je niet weet wat voor cadeau je krijgt. Daarom heeft LEGO besloten om van 12 t/m 14 december een verrassing voor ons klaar te zetten. Wat dit gaat zijn is niet bekend wat logisch is als het een verrassing is, maar hou de LEGO Store in de gaten.

Dubbele VIP punten
Heel leuk al die cadeaus voor anderen, maar je moet jezelf ook wat gunnen. Koop daarom van 15 t/m 17 december jouw favoriete sets in de LEGO Store en krijg dubbele VIP punten bij je bestelling. Zo spaar je extra snel voor korting, want iedere 100 punten zijn 5 waard. Zo kun je voor jezelf een leuke korting of misschien zelfs een gratis setje bij je volgende bestelling doen.


Gratis Darth Vader Pod
De pods zijn items die we al vaker als promo zijn tegen gekomen. Onlangs nog met de LEGO Ninjago movie, maar met alle Star Wars gekte vanwege The Last Jedi geeft LEGO nu ook een leuke pod bij je bestelling. Bestel tussen 18 december en 31 januari voor 55 aan LEGO Star Wars producten en je krijgt de Darth Vader Pod bij je bestelling. Deze is er wel zolang de voorraad strekt dus ook nu moet je er wel op tijd bij zijn.


Maandelijkse mini-build
In december kun je een mini-build gaan maken van een treintje. Waar papa of mama thuis bezig kunnen met de Creator Kersttrein of het nieuwe station kunnen Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 6
december tussen 16:00 uur en 18:00 uur
weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


Een nieuwe Creator Expert set
Eind november heeft LEGO nog even een nieuwe Creator Expert set aangekondigd. Ga terug naar Amerikaanse jaren 50 met de nieuwe Creator Expert set Diner in de Stad (10260). Op de begane grond is een diner in de stijl van de jaren 50 gehuisvest met een groot gebogen raam, rode barkrukken, een jukebox, een toonbank en een open keuken. Op de eerste verdieping vind je een sportschool met een boksring, een boksbal en een trainingsruimte met gewichten. Helemaal bovenin zit een opnamestudio met een zangcabine, een mixtafel en een koelkast met drankjes. De gevel van het gebouw is uitgevoerd in roze en blauwgroen in Streatline Moderne-stijl en voorzien van een groot DINER-bord. Buiten vind je gebogen ramen, balkons en een trap plus een roze cabriolet en een gedetailleerde stoep inclusief brievenbus, parkeermeter, bloempotten en een lantaarnpaal. Dit prachtige verzamelobject is speciaal ontworpen om een uitdagende en plezierige bouwervaring te bieden, met een vleugje nostalgische charme. Inclusief 6 minifiguren die nu voor het eerst niet voorzien zijn van de oude standaard gezichtjes die je in de Creator Expert sets vond, maar met gezichtsuitdrukkingen. De set is 34 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep en bestaat uit 2480 stenen wat niet veel meer of minder is dan de overige sets uit de serie. Vanaf 1 januari kun je met deze set aan de slag, maar misschien komt er nog een early access. En wat de set gaat kosten? Dat is maar 169,99 wat gezien het aantal stenen nog heel erg meevalt.

Geplaatst door Fantasyfreak op 30-11-2017 22:31
Aantal keer bekeken: 372

Reacties


Er is nog niet gereageerd.