Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

LEGO Star Wars Adventskalender 2017: Dag 13

De grote dag is dan eindelijk daar, niet alleen zijn we begonnen met de tweede helft van de adventskalender maar vanaf vandaag draait The Last Jedi officieel in de Nederlandse bioscoop! Heel veel plezier aan iedereen die vandaag of binnenkort gaat (ik ben al geweest, maar ga zeker nog een keer), maar laten we gauw het nieuwe vakje open maken.

Dag 13: Een geknipt voertuig

Vandaag weer een voertuig uit The Force Awakens, maar ditmaal is het er één die maar heel kort in de film te zien is, namelijk de First Order Snowspeeder. Dit voertuig gaat officieel onder de naam Light Infantry Utility Vehicle en zou voornamelijk te zien zijn in een scene die uit de film geknipt is.



Een leuk detail over dit voertuig is dat de eerste keer dat deze door LEGO was uitgebracht, namelijk set First Order Snowspeeder (75100), hij groter in LEGO-formaat was dan in de daadwerkelijke film. Mogelijk dat LEGO alleen wat concept art had gezien en daar de set op moest baseren. Deze keer lijkt hij in ieder geval al stukken beter, hoewel ik alleen niet begrijp waarom ze het geweer niet in het midden hebben geplaatst.

Vandaag weer een interessante set, maar ik hoop toch dat we binnenkort ook nog wat materiaal krijgen gebaseerd op de oudere films. Met nog 11 dagen te gaan zou daar nog genoeg ruimte voor moeten zijn.

Geplaatst door Tailsknux op 13-12-2017 17:05
Aantal keer bekeken: 1015

Reacties


Er is nog niet gereageerd.