LEGO Store acties van maart


Daar zijn we weer met een maandoverzicht van de LEGO Store acties. Helaas zijn weer niet alle acties al bekend, maar voor nu alvast een klein overzicht van wat er wel bekend is. Het zal in het begin vooral om Marvel draaien, maar mocht er meer bekend worden dan plaatsen we dat in nieuwe berichten hier op de site.

Gratis Marvel poster
Koop je op 3 of 4 maart voor minimaal €20 aan LEGO Marvel sets, dan krijg je er een leuke poster van de Hulkbuster bij getekend door Marvel-kunstenaar Ron Lim. Deze poster zal wereldwijd een oplage hebben van slechts 40.000 stuks dus wees er op tijd bij als je hem graag in huis wilt.


Gratis Limited Edition VIP poster
Ben je LEGO VIP en ben je van plan de Hulkbuster: Ultron Edition te gaan kopen? Goed nieuws, want dan krijg je er zelfs een limited edition poster bij. Het is een Lithografie van 254 x 330 cm* op dik papier van hoge kwaliteit en het is de zwart-wit versie van de normale poster. De poster is gemaakt door Marvel-kunstenaar Ron Lim, tekenaar van de stripboekreeks met gelimiteerde oplage uit 1992: Infinity War. Er zijn wereldwijd maar 13.000 stuks beschikbaar dus wees er in ieder geval op tijd bij als je deze graag wilt hebben. Deze actie is alleen op 3 en 4 maart geldig en alleen voor LEGO VIP's.
*Er staat cm omdat het zo bij LEGO zelf vermeld is. Dit zou meer dan 3 meter hoog zijn dus we denken zelf dat het mm had moeten zijn.


Gratis LEGO The Guardian’s Ship Polybag
Leuk natuurlijk die posters, maar we willen ook wel iets te bouwen hebben. Daarom krijg je een The Guardian’s Ship (Marvel Super Heroes) (30525) Polybag als je voor minimaal €55 aan LEGO Marvel sets koopt. En net als de vorige acties krijg je deze polybag alleen op 3 en 4 maart.


Nieuwe sets
Er komen deze maand weer nieuwe sets uit. Zoals hierboven genoemd zal de Hulkbuster: Ultron Edition (Marvel Super Heroes) (76105) zijn intrede maken. Verder komen er nog sets uit in de LEGO Elves en Speed Champions serie uit. Het zal gaan om de volgende sets:

speed Champions:
Ultime Ferrari Garage (Speed Champions) (75889)
Porsche 911-RSR en 911 Turbo (Speed Champions) (75888)
1968 Ford Mustang Fastback (Speed Champions) (75884)
Ford Fiesta M-Sport-WRC (Speed Champions) (75885)
Ferrari 488 GT3 Scuderia Corsa (Speed Champions) (75886)
Porsche 919-Hybrid (Speed Champions) (75887)

LEGO Elves:
De Toren van Noctura en de Redding van de Aardvos (Elves) (41194)
Aira en het Lied van de Winddraak (Elves) (41193)
Azari en de Vangst van de Vuurleeuw (Elves) (41192)
Naida en de Waterschildpadhinderlaag (Elves) (41191)
Emily Jones en de Adelaarontsnapping (Elves) (41190)

Maandelijkse mini-build
Het is buiten erg koud, maar toch staat de lente voor de deur. Om alvast in die vrolijke lente stemming te komen kunnen kinderen van 6 t/m 14 jaar op woensdag 7 maart tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om een vrolijk lammetje te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier op=op en de zakjes zijn niet los te koop.

Dubbele VIP???
Deze melden we maar voor de zekerheid met 3 vraagtekens. Er zijn altijd 2 dingen met LEGO vip punten:
- LEGO heeft vaak 2 sets met dubbele punten voor een maand lang.
- Ieder jaar in maart is er een periode met dubbele VIP punten.
Deze maand zijn er nog geen 2 losse sets bekend gemaakt die dubbele punten krijgen dus we hopen dat we weer dubbele punten op alles gaan krijgen. Mocht dat zo zijn dan lees je het vanzelf in het nieuwsgedeelte op budgetspelen.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-03-2018 12:16
Aantal keer bekeken: 418

Reacties


Er is nog niet gereageerd.