LEGO Store acties van mei


May the fort...May the force...may the 4th be with you! De maand mei is begonnen en dat is voor de LEGO Star Wars fans vaak goed nieuws. LEGO doet namelijk ieder jaar leuk mee met de internationale Star Wars dag en ook dit jaar staan er weer een aantal leuke aanbiedingen voor je klaar.


Gratis BB-8
Koop jij tussen 4 en 7 mei voor minimaal 65 aan LEGO Star Wars producten dan krijg je weer een mooie extra bij je bestelling. Het is een BB-8 die je zelf in elkaar kunt zetten. Een beetje vergelijkbaar met de R2-D2 promo die LEGO eerder heeft uitgebracht. Hij is er wel zolang de voorraad strekt dus wees er op tijd bij.


Dubbele VIP punten
Als je dan toch bezig bent met LEGO Star Wars producten te kopen dan kun je ook maar beter LEGO VIP zijn. Van 4 t/m 7 mei ontvang je namelijk dubbele VIP punten op je Star Wars aankopen. De actie is alleen niet geldig op de Y-Wing Starfighter (75181). Maar op deze manier spaar je dus wel sneller voor korting. Iedere euro die je uitgeeft is nu 2 punten waard en iedere 100 punten kun je bij een volgende bestelling inzetten voor 5 korting of uiteraard opsparen tot je meer punten wilt uitgeven.


20% korting op LEGO Star Wars sets
Is het al klaar met Star Wars? Nee nog niet, want er zijn ook een aantal sets geselecteerd waarbij je nog eens 20% korting krijgt. Welke dit zijn is nog niet bekend, maar in het weekend van 4 t/m 7 mei kunnen we gaan zien welke sets dit zijn. Voor elke set gelden afzonderlijke bestellimieten.


Gratis Darth Vader pod
De actie was al even geldig, maar ter herinnering willen we je nog even melden dat je nog t/m 3 mei een gratis Darth Vader pod bij je bestelling krijg als je voor 55 aan LEGO Star Wars producten besteld.


Maandelijkse mini-build
Een nieuwe maand, een nieuwe mini-build. Deze maand kunnen kinderen van 6 t/m 14 jaar op woensdag 2 mei tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om een setje te gaan bouwen. Buiten zijn de tractoren weer druk bezig, maar in de Store kun je je eigen tractor gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


Nieuwe release: UCS Y-wing Starfighter
Als je het LEGO nieuws een beetje volgt hebt je misschien de Y-wing de laatste tijd wat meer voorbij zien komen. Dat was niet zonder reden, want er komt inderdaad een nieuwe Ultimate Collectors Series-set aan, namelijk de USC Y-Wing Starfighter (Star Wars) (75181).

Zoals altijd wordt het schip meegeleverd met een displaystand en een informatieplaatje. Er zitten 2 figures in, een Gold Leader en een R2-BHD droid, die ook in het schip zelf geplaatst kunnen worden. Uiteraard heeft de Y-wing weer dankzij de 1967 onderdelen genoeg details waar menig Star Wars fans van kunnen genieten. De Y-wing Starfighter is ca. 7 cm hoog, 61 cm lang en 30 cm breed, en ca. 24 hoog bij plaatsing op de standaard.

Maar leg alvast wat geld opzij, want de set zal een prijskaartje van 229,99 hebben. Als je alle bovenstaande aanbiedingen hebt gezien zal de releasedatum je niet verrassen: 4 mei! Je krijgt er helaas geen dubbele VIP punten bij, maar een gratis BB-8 is alsnog een leuke extra.


Nieuwe releases
Je hebt als eerder op de site kunnen lezen van de nieuwe LEGO Expert Achtbaan die we binnenkort kunnen verwachten. Als VIP kun je de set al vanaf 16 mei in huis gaan halen. Maar er komt waarschijnlijk nog een set aan! Voor de auto liefhebbers staat er een Bugatti Chiron (Technic) 42083 in de startblokken om naar de Store te vertrekken. Naar verwachting zal deze voor VIP leden vanaf 16 mei beschikbaar zijn. Ben je geen VIP? Aanmelden is gratis en anders zal je toch moeten wachten tot 1 juni. Deze datums zijn nog niet 100% zeker, maar hou budgetspelen goed in de gaten voor meer info.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-05-2018 21:11
Aantal keer bekeken: 524

Reacties


Er is nog niet gereageerd.