Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

LEGO Store acties van juni


De zesde maand van het jaar is alweer begonnen. Volgende week is de release van Jurassic World: Fallen Kingdom en dus heeft LEGO besloten deze maand wat meer promo's rond deze film te doen. Maar ook als je niet gek op dino's bent zijn er nog andere leuke acties. Bij deze een overzicht.

Gratis babyvelociraptor-polybag
Koop je tussen 4 juni en 1 juli een LEGO Jurassic World set dan staat er weer een mooie polybag op je te wachten. Het gaat om de babyvelociraptor playpen. Een zakje met 48 stukjes die gratis bij je bestelling wordt toegevoegd. Naast de bovenstaande datum uiteraard geldig zolang de voorraad strekt.


Gratis Creative Personalities polybag
Deze maand ook nog een gratis polybag die voor veel LEGO fans niet in de collectie mag ontbreken. Het gaat om de Creative Personalities set met een set in de vorm van een boek van Hans Chrisian Andersen. Deze krijg je als je tussen 4 en 24 juni voor minimaal €65 aan LEGO besteld. Aangezien dit setje zo gewild is kunnen we aanraden er voor de zekerheid snel bij te zijn, want op is ook echt op.


Dubbele VIP punten op 2 sets
Er zijn dit keer weer twee sets waar je wat extra spaarpunten bij kunt krijgen. Allebei in het thema van Jurassic World. Het gaat om de Helikopterachtervolging (75928) waar je nu maar liefst 109 punten bij krijgt en de Gyrobolontsnapping (75929) die goed is voor 179 punten. Iedere 100 punten zijn €5 waard voor je volgende aankoop dus die heb je na aanschaf van deze sets sowieso al verdiend. Deze actie is de gehele maand juni geldig.


Maandelijkse mini-build
Een nieuwe maand, een nieuwe mini-build. Deze maand kunnen kinderen van 6 t/m 14 jaar op woensdag 6 juni tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om een setje te gaan bouwen. Deze maand is het een draakje met een surfbord. Een aparte combinatie, maar uiteraard wel leuk om te bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


Gratis Darth Vader pod
De actie was al even geldig, maar ter herinnering willen we je nog even melden dat je nog t/m 3 juni een gratis Darth Vader pod bij je bestelling krijg als je voor €55 aan LEGO Star Wars producten besteld. Nu dus echt de laatste kans.

Geplaatst door Fantasyfreak op 02-06-2018 20:43
Aantal keer bekeken: 1493

Reacties


Er is nog niet gereageerd.