Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Uitbreiding aangekondigd voor Fallout The Boardgame

Grote kans dat je Fallout wel eens op de consoles gespeeld hebt, maar wist je dat er ook een bordspelvariant van het spel is? Jazeker! En het toffe is dat je Fallout: The Boardgame zowel alleen als met vier vrienden kunt doorspelen. Een soort couch coop maar dan aan tafel met een biertje of andere versnapering erbij.


Heb je echter het spel alle vier de originele scenario’s al uitgebreid doorlopen, dan is er goed nieuws.Fantasy Flight Games komt namelijk met New California als uitbreiding op het basisspel. New California brengt je naast een heerlijk zonnetje in combinatie met een radioactieve woestenij, ook twee compleet nieuwe scenario’s en leid het avontuur langs memorabele locaties zoals The Hold, de Lost Hills Bunker en een imposante Kathedraal.

De uitbreiding brengt tevens vijf nieuwe overlevenden, elk klaar om op zoek te gaan naar nieuwe loot, vaults en locaties. Om de spelervaring nog gevarieerder te maken en tevens dichter bij de gameervaring te komen, zijn er nu meerdere kopieen van een individuele kaart beschikbaar. Afhankelijk van welke gesprekskeuzes je maakt, krijg je andere kaarten en loot tot je beschikking.

Fallout: The Boardgame New California ligt vanaf het einde van het jaar in de winkels. Ben je geïntrigeerd geraakt en wil je zelf eens zien of je weet te overleven in de bordspelvariant van Fallout? Check dan hier alvast Fallout: The Boardgame.


Geplaatst door Yorn op 17-07-2018 14:26
Aantal keer bekeken: 1199

Reacties

Door XYRAF (14 reacties) op 17-07-2018 21:58
( PM )
Zou het victorypoints systeem met deze uitbreiding ook worden aangepakt? Hoorde dat veel mensen daarover klagen.