999 Games Outlet Sale - 24 & 25 november

De donkere dagen komen er weer aan en dus is het weer tijd voor de gezellige spellenavondjes. Voor budgetspelers hebben we daarom goed nieuws! Kom dit weekend naar Almere, want dan organiseert 999 Games namelijk weer een magazijnverkoop.Tijdens dit weekend is het magazijn van 999Games geopend voor heel bordspelspelend Nederland en iedereen die op zoek is naar leuke koopjes kan de tassen volladen. Naast pallets vol met laatste exemplaren, demomodellen en licht beschadigde versies, kan je ook de nieuwste spellen direct uit het magazijn in je winkelmandje stoppen. Er zijn zelfs spellen die niet van 999 Games zelf zijn.

Verder zal 999 Games een aantal spellen demonstreren. Je kunt de spellen dan eerst uitproberen om ze vervolgens met een leuke korting te kunnen kopen.

Dus zoek je de nieuwe uitbreidingen van Catan of Carcasonne, Een 30 Seconds Every Day voor de gezellige winteravonden, het recent uitgegeven Kwakzalvers van Kakelenburg of bekroonde spellen als Marco Polo, Andor en Het Stenen Tijdperk kom dan naar Almere en sla je slag! Wees er wel snel bij, want op=op!

De uitverkoop vindt plaats op zaterdag ้n zondag 25 November a.s. van 10.00 - 15.00 uur.
Het adres van het 999 Games magazijn is Wormerweg 2 te Almere.
Klik hier voor meer informatie en parkeermogelijkheden.

Honger gekregen van al het geshop? Tijdens de Outlet Sale vind je op het terrein wederom de foodtruck van Smultantes Tosti Tantes! Hun menu bestaat uit 15 verschillende handgemaakte tosti- of sat้ broodjes. Frisdrank, warme chocomel, koffie of thee en smoothies zijn ook van de partij.

Van te voren je route door het magazijn uitstippelen? Dat kan, de plattegronden zijn hier te vindenNog tips nodig? 999 Games heeft een handige lijstje met tips samengesteld zodat je bezoek zo goed mogelijk zal verlopen. Deze kun je hier vinden.

Nog een tip van ons: Meld je aan bij het facebook event! Dan krijg je een seintje als de te verkopen spellenlijst online gaat, zo kun je optimaal weten waar je als eerste naar toe wilt rennen!

Geplaatst door CandyShine op 20-11-2018 11:54
Aantal keer bekeken: 1143

Reacties

Door Yoghurt_Bij (28 reacties) op 26-11-2018 13:13
( PM )
Prima deals gezien!
Door Flentrop (451 reacties) op 26-11-2018 17:34
( PM )
Visite kaartje van de eigennaar gescoord. O en wat leuke spelletjes ik mocht zondag niet terug komen