Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Stem nog t/m 3 november op Speelgoed van het Jaar 2019

We hebben er op Budgetspelen.nl al eerder over geschreven: de speelgoed van het jaar verkiezing 2019. Heb jij je stem nog niet uitgebracht? Nu is jouw laatste kans om invloed te hebben op de einduitslag, want de digitale lijnen sluiten bijna. Stemmen is t/m 3 november mogelijk op Speelgoedvanhetjaar.nl. Uiteraard maak je met jouw stem kans op genomineerd speelgoed!

Speelgoed van het jaar Verkiezing bestaat al een tijdje
Al ruim 40 jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd. Waarom? Om het de consument in het enorme aanbod aan speelgoed gemakkelijker te maken om te kiezen. Een vakjury, bestaande uit journalisten, inkopers en spellendeskundigen, kiest in meerdere leeftijdscategorieën de genomineerden. De uiteindelijke winnaars na de stemronde mag het logo 'Winnaar Speelgoed van het Jaar' dragen. Eerdere winnaars: Exit (18+, 2018), Agricola familie editie (10 & 11 jaar, 2017) en Escape Room the Game (12+, 2016).

De Bordspelkandidaten van dit jaar
In diverse leeftijdscategorieën zijn er dit jaar weer naast "gewoon" speelgoed ook diverse bordspellen genomineerd. We sommen ze in de diverse leeftijdscategorieën nog even voor je op:
18+ jaar: Wingspan, Clever, Escape Room the Game: 2-spelers en What Do You Meme
12 t/m 17 jarigen: Pandemic: Rapid Response, Leipe Lama's, Exploding Kittens en Rolit
10 & 11-jarigen: De Kwakzalvers van Kakelenburg, Menara, Escape Room The Game: Jumanji Family Edition, Slide Quest en Pictionary Air
8 & 9-jarigen: De Schatzoekers van de Kuala-Archipel




Benieuwd naar de einduitslag? Op woensdag 6 november wordt bekendgemaakt welk speelgoed er in de diverse categorieën met de eer vandoor gaat. Natuurlijk houden we jullie op Budgetspelen op de hoogte van de winnaars.

Wie zullen er volgens jullie als winnaar uit de bus komen?


Geplaatst door Linnsane op 28-10-2019 21:00
Aantal keer bekeken: 1334

Reacties


Er is nog niet gereageerd.