Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Verwacht: Locke & Key the Card Game

Na het succes van het stripboek van Joe Hill en de gelijknamige Netflix- serie kunnen we nu ook een heus kaartspel verwachten van Locke & Key.

Ontdek de geheimen van het Keyhouse en bescherm de sterfelijke wereld tegen demonen in een aankomend kaartspel gebaseerd op de Netflix-serie Locke & Key.

Locke & Key: Shadow of Doubt speelt zich af in hetzelfde universum als de strip- en televisieserie en is een avontuurlijk kaartspel voor drie tot zes spelers. In Shadow of Doubt moeten spelers de mysterieuze omgeving van het Keyhouse verkennen door de verschillende deuren te ontgrendelen en zich in de kamers te wagen.

Terwijl spelers nieuwe locaties ontdekken, krijgen ze de mogelijkheid om vaardigheden te leren gebruiken tegen de verschillende monsters die de hallen van het huis besluipen.

Spelers zullen echter voorzichtig moeten zijn, omdat een van de groep een verborgen demon is die zijn eigen snode doelen moet vervullen. Als de echte identiteit van de speler wordt ontdekt voordat het spel is afgelopen, winnen de andere spelers - anders kan de verrader overwinnen.

De verwachting is dat Locke & Key: Shadow of Doubt in maart 2020 in de (digitale) winkels zal liggen. IDW Games zal het spel uit gaan geven in het kader van hun tabletop comic book project.

Geplaatst door Linnsane op 04-03-2020 16:16
Aantal keer bekeken: 1247

Reacties


Er is nog niet gereageerd.