Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Meer Print & Play Bordspellen van Asmodee

Asmodee is lekker bezig met hun Print & Play- assortiment. Vandaag kunnen we melden dat er meer Print & Play-versies aan het assortiment zijn toegevoegd. Yiehoe!

Ten tijde van de publicatie van ons vorige bericht - hier terug te lezen - waren digitale versies van Dobble, Timeline, Combo Color, Unlock, Cortex en Dixit te downloaden. Nu zijn daar maar liefst zes Print & Play-releases aan toegevoegd, te weten: KeyForge, Concept Kids, Rory Story Cubes, One Key, Concept en Corinth. Vooralsnog betreft het hier de Engelse versies, de Nederlandse downloads volgen zeer spoedig.

Downloaden is hier mogelijk.

De komende weken kunnen we nóg meer thuismaak-versies van bordspellen verwachten. Asmodee maakt thuis vervelen haast onmogelijk!

Geplaatst door Linnsane op 17-04-2020 18:18
Aantal keer bekeken: 1973

Reacties

Door Hedgehog (1323 reacties) op 17-04-2020 23:58
( PM )
Ik vind het een leuk concept en een mooi gebaar! Merk wel dat veel mensen geen printer meer hebben (misschien zit ik ik een bubble). Voor het schoolwerk van mijn kinderen moet ik ook printen. Heb op kantoor een printer, maar daar kwam ik voor het corona gebeuren ook al zo min mogelijk en printen deed ik daar ook vrijwel nooit (en als ik het deed voor privé, laat de belastingdienst het maar niet horen). Gelukkig weet ik me prima te redden met alle digitale bord-/kaartspellen en apps.
Door Juggerhest (108 reacties) op 19-04-2020 10:52
( PM )
Erg leuk gebaar! Ook een goede manier om reclame te maken natuurlijk.