Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu Verkrijgbaar voor de Kleintjes: Robbie Robot en Willem Wiebeltoren

De jongere generatie dient momenteel ook vermaakt te worden en de beste manier hiervoor is volgens ons: met bordspellen! De gele reeks leent zich daar uitstekend voor: "De Gele Reeks is er voor spelers van 4 en 5 jaar. Spelenderwijs leren zij te ontwikkelen en dat gaat op zo’n leuke manier dat ze niet eens doorhebben dat ze aan het leren zijn!"

White Goblin Games heeft nu twee gloednieuwe spellen toegevoegd aan deze gele reeks, namelijk:
Willem Wiebeltoren
Bouw met zijn allen een boomhut, zo hoog mogelijk, één verdieping per keer. De boomhut kan heel snel en makkelijk wankel worden. Daarbij moet je ook nog de bouwadviezen van de raven opvolgen. Enkel door goed samen te werken en de juiste balans op te zoeken is het mogelijk om een boomhut van 12 verdiepingen te maken. Houd je hoofd koel en je handen in bedwang!

Robbie Robot
Hoe ver komt Robbie in slechts 4 seconden? Dat ligt er natuurlijk aan hoe snel hij is! Alle spelers vormen één team en proberen samen een gevoel voor tijd en snelheid te krijgen. Met een beetje oefening weet je straks precies waar Robbie stopt. Speel samen of tegen elkaar. Een technisch staaltje werk.






Bron: White Goblin Games

Geplaatst door Linnsane op 20-04-2020 13:32
Aantal keer bekeken: 1048

Reacties


Er is nog niet gereageerd.