Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Verwacht: Sherlock Holmes: Jong talent van Baker Street

Na de zomer kun je je weer opmaken voor een nieuw avontuur in de Adventure By Book-reeks. 999 Games brengt dan namelijk Sherlock Holmes: Jong talent van Baker Street uit. Een coöperatief avontuur in boekvorm voor pientere detectives.

Net als bij De Schatzoekers van de Kuala-Archipel kunnen tot wel vier detectives samen op onderzoek uit.

"Goed in het oplossen van raadsels? Dan is dit jullie kans om jezelf te bewijzen aan 's werelds grootste detective, Sherlock Holmes. Waan je in Londen en probeer solo of samen met je vrienden verschillende mysteries op te lossen.

In de Adventure by Book-serie bepalen jouw keuzes hoe het verhaal zich voortzet. Elk stripboek is een eigen verhaal op zich. In de plaatjes zijn cijfers verstopt die de opties weergeven die jouw personage kan nemen. Onderweg zul je puzzels oplossen, voorwerpen verzamelen en gevaren ontwijken om het best mogelijke verhaal te vertellen. Hierbij zijn er meerdere routes beschikbaar voordat je het einddoel behaalt. Na 1x spelen ben je dus nog lang niet klaar.

Volg het spoor, verhoor verdachten, en zoek naar aanwijzingen om de zaak op te lossen. Denken jullie de daders te slim af te kunnen zijn? Hoe je de mysteries ook oplost, het is jullie keuze, jullie verhaal, jullie avontuur."

Geplaatst door Linnsane op 24-04-2020 10:32
Aantal keer bekeken: 804

Reacties


Er is nog niet gereageerd.