Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Binnenkort Verkrijgbaar: Pocket Detective- Reeks van 999 Games

Laat je meeslepen in een detectiverhaal in een klein doosje. In de nieuwe spellenreeks van 999 Games kruip je in de huid van een detective. Probeer een geheimzinnige zaak op te lossen in de nieuwe coöperatieve spellenreeks van de ontwerpers van de populaire Pocket Escape Room-serie.

Aankomende zomer kunnen we de eerste twee zaken, 'Bloedrode Rozen' en 'De Blik van de Geest', in de reeks verwachten. Pocket Detective is geschikt voor 1 tot 6 spelende speurneuzen.

Bloedrode Rozen
"Een schokkende vondst bij het landhuis: het lichaam van graaf Ferdinand Tudor ligt levenloos naast de rozenstruik. Is het een ongeluk of is er iets duisters aan de hand? De spelers zijn aan zet. Het is hun taak om bewijzen te verzamelen, het verhaal te achterhalen en de zaak op te lossen."

De Blik van de Geest
"Een medewerker van het Macduff Museum in Edinburgh is vermist. Een bewaker beweert dat het spookt in het museum en dat hij de geest van MacBeth heeft gezien. Waar of niet, de verdwijning van zijn collega is buitengewoon mysterieus. Kun jij deze raadselachtige zaak oplossen?"


Geplaatst door Linnsane op 09-05-2020 14:05
Aantal keer bekeken: 1269

Reacties


Er is nog niet gereageerd.