Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Doe mee aan de Crazy 88 van de Spelcaroussel

20 juni is de seizoensafsluiting van de Spelcaroussel. Normaal wordt het seizoen afgesloten middels een spellendag, echter zal dat dit jaar nét even iets anders gaan. Om niet iedereen teleur te stellen heeft de organisatie voor dit jaar iets leuks bedacht: een Crazy 88!

Je creativiteit wordt op de proef gesteld in de Crazy 88. Schrijf je in voor 20 juni met een team van minimaal 1 en maximaal 6 personen. Op zaterdag 20 juni om 13:00 krijg je een mail met daarin 88 opdrachten. Probeer met je team zoveel mogelijk van deze opdrachten te volbrengen en hiermee punten te scoren. Het team met de meeste punten krijgt, naast de eer, een leuke prijs.

Ieder team heeft tot 23:00 uur 's avonds om bewijsmateriaal in te sturen. Creativiteit is het sleutelwoord en dat zal zeker worden beloond met punten. Denk hier goed over na wanneer je aan de opdrachten begint.

Voor wat betreft de prijzenpot hebben 999 Games en White Goblin Games een duit in het zakje gedaan. Ook heeft de organisatie zelf er nog een mooie prijs aan toegevoegd.

Inschrijven is hier mogelijk.

Geplaatst door Linnsane op 12-06-2020 16:17
Aantal keer bekeken: 985

Reacties


Er is nog niet gereageerd.