Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Verwacht bij 999 Games: Glasgow

Vers van de pers: deze zomer verschijnt bij 999 Games het 2-spelerspel Glasgow! In dit spel duik je de industriele revolutie in Schotland.

"Het is eind 18e eeuw en Glasgow is op weg om de belangrijkste handelsstad van Schotland te worden. In dit tactische spel voor 2 spelers bouw je de stad Glasgow uit door samen met je tegenspeler grondstoffen te verzamelen, acties uit te voeren en vooral gebouwen te bouwen om zo de stad klaar te stomen voor de toekomst. Ieder gebouw levert punten op.

Tijdens jouw beurt beweeg je jouw koopman langs de rivier de Clyde en kies je welke acties je uitvoert. Hierbij zijn spelers niet per se om en om aan de beurt maar mag je acties uitvoeren zolang jouw koopman niet vooraan staat.

Beide spelers bouwen samen aan de stad. Zodra het laatste gebouw is opgetrokken eindigt het spel en kunnen de punten geteld worden.

Glasgow is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 30 minuten. Het spel is ontworpen door Mandela Fernández-Grandon en geďllustreerd door Klemenz Franz."

Geplaatst door Linnsane op 23-06-2020 13:17
Aantal keer bekeken: 304

Reacties


Er is nog niet gereageerd.