Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Detectives gezocht voor Adventure by Book: Sherlock Holmes - Jong Talent van Bak...

Heb jij een flinke dosis detective-skills in je? Bewijs het maar met de nieuwste telg in de Adventure by Book-serie Sherlock Holmes - Jong Talent van Baker Street.

Hoe werkt zo'n Adventure by Book nu precies?
Jouw keuzes bepalen hoe het verhaal zich voortzet. Elk stripboek is een eigen verhaal op zich. In de plaatjes zijn cijfers verstopt die de opties weergeven die jouw personage kan nemen. Onderweg zal je puzzels oplossen, voorwerpen verzamelen en gevaren ontwijken om het best mogelijke verhaal te vertellen. Hierbij zijn er meerdere routes beschikbaar voordat je het einddoel behaalt. Na 1x spelen ben je dus nog lang niet klaar. Bovendien zal je wanneer je de verkeerde keuzes maakt, verliezen en opnieuw moeten beginnen. Net als in elk ander spel.

Sherlock Holmes: Jong talent van Baker Street
In Sherlock Holmes: Jong talent van Baker Street kun je voor het eerst zien waar het allemaal begon. De verhaallijn vindt plaats na de beroemde duik bij de Reichenbach-watervallen, waar Sherlock en Moriarty naar verluidt zijn gestorven. Nu kun je zien wat er daarna is gebeurd en hoe Sherlock terugkwam in het zadel.

Sherlock vertrouwt erop dat jullie je deductieve bekwaamheden bewijzen en zaken oplossen die inspecteur Lestrade en Scotland Yard op zijn zachtst gezegd in de war hebben gebracht. Let goed op. Het zijn schimmige zaken die jullie onderzoeken en Sherlock zal geen mislukkingen tolereren.

Volg het spoor, verhoor verdachten, en zoek naar aanwijzingen om de zaak op te lossen. Denken jullie de daders te slim af te kunnen zijn? Hoe je de mysteries ook oplost, het is jullie keuze, jullie verhaal, jullie avontuur.

Spelers vanaf 8 jaar kunnen met deze Adventure by Book aan de slag. Meteen aanschaffen is mogelijk via de website van 999 Games.

Geplaatst door Linnsane op 29-08-2020 10:23
Aantal keer bekeken: 1047

Reacties


Er is nog niet gereageerd.