Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu Verkrijgbaar: de Nederlandse versie van Everdell

"In de lieflijke vallei Everdell vind je een beschaving van boswezens. Deze beschaving groeit en bloeit. Zal de zon het helderste schijnen in jouw stad voordat de winter komt?" - we hebben lang naar de - Nederlandstalige versie van dit - bordspel uitgekeken, maar eindelijk is de dag daar dat hij in de (digitale) spellenwinkels ligt: Everdell!

In dit prachtig geïllustreerde spel, in Nederland op de markt gebracht door White Goblin Games, stuur je jouw arbeiders er op uit naar verschillende locaties en gebeurtenissen om alles voor je te regelen. Zo ontvang je onder andere grondstoffen en kaarten. Je kunt de kaarten uitspelen en grondstoffen betalen om jouw stad uit te breiden met meer actiemogelijkheden en punten te verdienen. De interactie tussen de kaarten die je uitspeelt, kan je daarbij flinke sprongen laten maken. Wie heeft straks zijn diersoort het beste geleid en is het sterkst voorbereid voor de komende winter?

Everdell is een spel voor veelspelers, dus de verwachting is dat hij deze herfst en winter bij menig bordspelfanaat op tafel zal liggen. Voor de die-hard fans heeft White Goblin Games ook een wooden evertree beschikbaar. Gemaakt van bedrukt hout kun je de magie nog meer tot leven brengen met deze houten versie om je evertree te updaten (hier te koop). Wil je meer? Dan is er goed nieuws, want ook uitbreiding Pearlbrook verschijnt bij White Goblin Games. Een exacte release-datum is helaas nog niet bekend, maar tot die tijd is iedereen ongetwijfeld zoet met het basisspel.

Geplaatst door Linnsane op 11-11-2020 14:40
Aantal keer bekeken: 1459

Reacties


Er is nog niet gereageerd.