Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Verstuur een Bordspel-groet met de Piek-de-Boom Kerstkaart

De kerst staat voor de deur en traditiegetrouw versturen we elkaar dan ook de beste wensen via een kerstkaart. Dit jaar kun je als bordspel-liefhebber een passend kaartje sturen in de vorm van een Piek-De-Boom kerstkaart; een spelletje vermomd als kerstgroet.

"Piek-de-boom is een snel spelletje voor twee spelers. Alles wat je nodig hebt om het te spelen, zit op de kaart. Je kunt het speelbord, de dobbelsteen en de poppetjes uitknippen en meteen aan de slag. Of misschien heb je nog wel een dobbelsteen en wat pionnetjes liggen?

In dit spelletje race je om wie als eerste de piek op de kerstboom weet te zetten. Je begint onderaan de stam en werkt zo je weg naar boven. Dit is niet zomaar een dobbelspelletje: er gebeurt wel iets meer, zonder dat het meteen ingewikkeld wordt. Je mag opnieuw gooien, je tegenstander slaan en moet goed nadenken hoe je kunt omgaan met die ene handicap…"

De Piek-de-Boom kerstkaart is verkrijgbaar via de website van Gam'inBiz en je schaft ze aan voor slechts 0,99 cent per stuk.

Geplaatst door Linnsane op 13-12-2020 19:48
Aantal keer bekeken: 908

Reacties


Er is nog niet gereageerd.