Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Shop Lokaal Asmodee-Spellen en krijgt 10% korting

Steun de lokale ondernemer en krijg 10% korting op een speciale selectie spellen uit het Asmodee-aanbod. O.a. The Game-Inn (Nieuwerkerk aan den IJssel), 4 Your Games (Dordrecht), Tabletop Kingdom (Rotterdam) en Spel en Meer (Zoetermeer) lijken aan de actie mee te doen. De kortingsactie geldt t/m 21 februari.

Helaas is er op de websites van de winkels weinig info te vinden, behalve op die van The Game-Inn.

"WEES LOYAAL - SHOP LOKAAL
Het is voor veel lokale ondernemers een zware periode. Vanwege de huidige coronamaatregelen is onze winkel gesloten. Daarom verkopen we dan ook enkel producten via de webshop. In samenwerking met Asmodee the Netherlands hebben we een leuke actie opgezet onder de noemer Wees Loyaal – Koop Lokaal.

In deze geweldige actie krijg je bij een bestelling op een geselecteerd aanbod aan spellen een korting van 10% op het aankoopbedrag. Je steunt hiermee enerzijds de lokale ondernemer en anderzijds profiteer je er zelf van om voor een gereduceerde prijs een leuk spel te kopen. Een bord- of kaartspel is namelijk de ideale manier om jezelf in deze tijden thuis te vermaken samen met familie of geliefden. Met de actiecode “LOKAAL” kan je gebruik maken van deze aanbieding. De actie loopt gedurende 1 maand tot en met 21 februari 2021.

Bestellen is mogelijk via onze webshop. Klik op onderstaande banner om de webshop te bezoeken

Vermeld bij het plaatsen van de bestelling de volgende actiecode: LOKAAL als couponcode. De korting is dan direct zichtbaar in het winkelmandje bij het afrekenen."

De spellen die mee doen in de actie zijn:
- Dobble Classic
- Perudo
- Jungle Speed
- Splendor
- Exploding Kittens NL
- Throw Throw Burrito NL
- Love Letter NL
- Jaipur
- Ticket to Ride Europe - NL
- Ticket to Ride Amsterdam
- Pandemic Rapid Response
- Dixit NL
- Concept
- 7 Wonders V2 NL
- Mysterium NL/FR
- Mysterium Park NL/FR
- Obscurio
- Hint NL
- Bezzerwizzer

Ofwel wees loyaal en shop lokaal je bordspellen. De kleine ondernemers hebben het immers momenteel al zwaar genoeg en ieder steuntje in de rug kan helpen.

Geplaatst door Linnsane op 26-01-2021 17:09
Aantal keer bekeken: 739

Reacties

Door Henkiedoodle (3 reacties) op 26-01-2021 19:13
( PM )
Jolie-Spellen in Eindhoven doet ook mee. Ze bezorgen in de Regio Eindhoven voor 2 euro dus goeie deal voor de relschoppers onder ons!

Dat gaat bovenop de 10% die ze al gaven!
Door Mats313 (16 reacties) op 27-01-2021 08:49
( PM )
Ik woon vlakbij Tabletop Kingdom Rotterdam, koop vrijwel al mijn spellen en paint spullen daar, ook als het elders goedkoper is. Dat ik ze nu online kan supporten vind ik wel erg prettig.
Mooi excuus ook om weer wat leuks in huis te halen!
Door Yoghurt_Bij (44 reacties) op 27-01-2021 10:17
( PM )
Koning Willem de spellenwinkel in Deventer doet ook mee aan deze actie zie ik