Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Meer Arkham Horror van Asmodee Digital: Mother's Embrace


Wederom gaan werelden van geekculture kruisen, want ook de Arkham Horror licentie gaat zijn opmars maken in de digitale wereld!

Wat is Mother's Embrace
Deze digitale variant van de bekende Arkham Horror komt via ontwikkelstudio Artefacts Studio (Space Hulk Tactics) tot leven en zal uitgegeven worden door Asmodee Digital. In Arkham Horror; Mother's Embrace beleef je een uniek geschreven interactief verhaal vol met duistere legendes, mysterieuze magie en realiteitsverstorende wezens gebaseerd op de lovecraftian Cthulu mythos. De gameplay is op een tactisch beurtensysteem gebaseerd, waarin je met een team van twaalf detectives tijdens 9 scenario's een vreselijke moord op een professor gaat onderzoeken. Het juist toepassen van de unieke skills van jouw twaalf detectives en gevonden aanwijzingen matchen om zal cruciaal zijn voor je onderzoek.

Waanzin op de juiste plaats
De titel is al langer in productie en begon als een spin-off voor de coöperatieve Mansions of Madness gepland voor een release in 2018. Na een reeks van uitstel en ontwikelperikelen is er nu de release in zicht is voor gekozen de titel te herdopen naar de franchise en IP van Arkham Horror.

Breed beschikbare release
Hoewel origineel een release voor PC en Mac was gepland, zal de game nu ook uitkomen op PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Vanaf 23 maart kun je deze in de winkels treffen voor €19,99 en als je nu al zeker weet dat je deze op de PC wilt spelen kun je een pre-order op Steam plaatsen voor 20% korting.


Ben jij al helemaal lyrisch over deze nieuwe additie in de Arkham Horror serie, of vind je het maar waanzin dat bordspellen naar videospellen vertaald worden?

Geplaatst door Fusirion op 01-03-2021 21:29
Aantal keer bekeken: 775

Reacties


Er is nog niet gereageerd.