Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Alle Everdell uitbreidingen komen in het Nederlands uit

Sinds de eerste release van de gelokaliseerde Nederlandstalige Everdell is het de grote vraag geweest. Want hoe zit het nu met de uitbreidingen? Nu onlangs Pearlbrook haar release heeft gekregen en Everdell ook weer helemaal actueel is vanwege de Kickstarter voor de laatste uitbreidingen, gooit White Goblin Games er een bericht voor alle Nederlandse fans uit.

Vandaag heeft White Goblin Games bevestigd op Facebook dat Belfaire, Spirecrest, Mistwood en Newleaf ook uit gaan komen in het Nederlands! Glimmergold is een upgrade voor de eerder uitgebrachte standaard editie.Het is nog niet bekend of ook de big box of complete collectie Everdell uit komt in het Nederlands en ook voor datums en prijzen zul je nog even in spanning moeten wachten, maar het hoge woord is er in ieder geval alvast uit. Wanneer er meer bekend is zullen we dat laten weten.

Geplaatst door Fusirion op 19-03-2021 17:42
Aantal keer bekeken: 1492

Reacties

Door Fantasyfreak (1178 reacties) op 21-03-2021 12:45
( PM )
Denk dat ze qua prijs grotendeels €50 worden net als Pearlbrook. Gelukkig zijn er dan wel de meeste webshops die ze wat goedkoper aanbieden.

Met veel bordspellen heb ik de laatste tijd het idee dat uitbreidingen erg overpriced zijn voor wat je krijgt. Pearlbrook is leuk, maar €50?! Tiny Towns vond ik leuk, maar een uitbreiding met enorm weinig content kost €30! Kwakzalvers is 1 van de favorieten, maar bij die uitbreiding zit qua inhoud bijna niks en is €25.. voor die bedragen koop ik liever een geheel nieuw bordspel zoals De Zoektocht naar El Dorado. En met €50 zoals van Pearlbrook kun je al snel grotere spellen kopen waar je veel meer gameplay uit haalt. Denk dat je de prijs van de meeste uitbreidingen ook wel kunt halveren.
Door Buur (485 reacties) op 21-03-2021 15:09
( PM )
Ah joh na 1 dag staat het toch weer in cellofaan op facebook... Ik weet niet waarom die mensen al die spellen kopen maar doorverkopen is blijkbaar voor de meeste mensen een grotere hobby dan spelletjes spelen.