Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu Verkrijgbaar bij White Goblin Games: New York Zoo

Wanneer we niet fysiek naar de dierentuin kunnen, brengen we de dierentuin wel naar de huiskamer in de vorm van New York Zoo! Het bordspel vliegt over de digitale toonbank, want bijWhite Goblin Games zelf is hij inmiddels al uitverkocht!

"In New York Zoo ontwerp je jouw eigen dierentuin. In het spel creëer je verblijven voor de dieren, breng je nieuwe dieren naar de dierentuin en zorg je voor hun kroost. Het spelverloop is eenvoudig: in je beurt kun je een nieuw verblijf in je dierentuin bouwen of nieuwe dieren in je dierentuin plaatsen om je verblijven te vullen. Je zult slimme keuzes moeten maken om je dierentuin zo snel mogelijk compleet te hebben.

New York Zoo is een puzzelspel van Uwe Rosenberg voor 1 tot 5 spelers. Probeer tijdens het bouwen van je dierentuin een goede balans tussen de dieren en de verblijven te vinden en maak handig gebruik van de attracties. De speler die als eerste de dierentuin volledig heeft gevuld, wint het spel!"

Geplaatst door Linnsane op 19-04-2021 10:52
Aantal keer bekeken: 561

Reacties

Door TimVerfbom (40 reacties) op 19-04-2021 19:01
( PM )
Ziet er op het eerste gezicht wel heel erg hetzelfde uit als Draftosaurus
Door CandyShine (998 reacties) op 20-04-2021 00:50
( PM )
Dit weekend gespeeld. Simpel soort race tilelaying spel. Eerst liggen alleen maar grotere stukken op het bord. Echter kosten die meer tijd om te vullen met diertjes dan de kleinere stukken oftewel krijg je minder snel de bonustegels om net die gaten in je dierentuin te vullen. Werkt leuk met ook een gezamenlijk loopspoor a la Patchwork waardoor je goed moet kijken wat jouw zet de volgende speler aan opties geeft.