Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dominion opent BETA voor nieuwe app


Dominion is met recht een moderne klassieker te noemen en wordt ook wel de grootvader van de deck builders genoemd. Fans van Dominion konden al jaren digitaal met Dominion Online een kaartje leggen, maar er is een nieuwe app in ontwikkeling die met verbeterde technologie een compleet nieuwe ervaring moet gaan bieden.

Bijzonder aan de nieuwe app is de nadruk op het toepassen van geavanceerde zelflerende kunstmatige intelligentie. Uitgever Rio Grande Games en ontwikkelaar Temple Gate Games werken nauw samen met AI expert Keldon Jones. Deze technologie beloofd een AI te bieden die zelfs ervaren Dominion spelers nieuwe inzichten en combinaties zou moeten leren om het spel fris en spannend te houden.

De nieuwe app komt uit voor Android, iOS en Windows PC via Steam. De uiteindelijke versie zal ook netwerk multiplayer ondersteunen (eventueel met AI spelers) alsook cross platform functionaliteit. Tevens worden er pass-and-play en asynchrone mogelijkheden toegevoegd, zodat je altijd een potje kunt spelen wanneer het jou uitkomt.

Als je interesse hebt om als een van de eerste met de nieuwe app en AI aan de slag te gaan kun je je hier aanmelden voor de Dominion BETA Test.

Het basisspel van Dominion zal gratis speelbaar zijn. De inmiddels dertien uitbreidingen zullen naar verwachting tussen de vijf en tien dollar gaan kosten.

Wat vind jij van Dominion en van digitale spellen in het algemeen? Goede ontwikkeling om AI in te zetten in spellen of toch liever aan tafel zitten en je tegenstander aankijken?

Geplaatst door Fusirion op 18-05-2021 21:07
Aantal keer bekeken: 831

Reacties


Er is nog niet gereageerd.