Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Binnenkort bij White Goblin Games: Roam, Fairy Trails en Alles op 1 Kaart

Het is komkommertijd en dat is goed te merken aan het aantal nieuwtjes dat we op deze site plaatsen. Genoeg tijd dus om onze shelves of shame weg te werken. Kijk je toch alweer uit naar iets nieuws? White Goblin Games brengt binnenkort in ieder geval alweer drie nieuwe spellen uit, te weten: Roam, Fairy Trails en Alles op 1 Kaart.

Roam
Arzium is een wereld van oude beschavingen, bizarre karakters, onverklaarbare wonderen en kleurrijke personages. In het land is een vreemde stof door de lucht verspreid die alle soorten karakters versuft en ongestructureerd laat ronddwalen. Aan jou de taak om de ronddwalende karakters te vinden en wakker te maken. Als je ze hebt gevonden en wakker hebt gemaakt, neem je ze mee om op zoek te gaan naar nog meer verloren karakters in Roam!

Roam is een snel en strategisch spel waar je met de hele familie veel plezier aan zult beleven. Ga samen op deze reis en ontdek de wereld van Arzium.




Fairy Trails
Het leven in het sprookjesbos is niet makkelijk. Elven en gnomen hebben allebei hun eigen netwerk van verborgen paden. Ze willen niet gestoord worden en kunnen alleen naar hun huizen terugkeren zodra deze beschermd zijn tegen buitenstaanders. Vind jij je weg door het sprookjesbos of raak je verdwaald?

In Fairy Trails ben je een elf (roze) of een gnoom (geel). Je speelt kaarten om je netwerk uit te breiden. Zodra je een pad hebt voltooid, mag je een beschermsteen in je eigen spelerskleur plaatsen op je eigen huizen langs dit pad. De speler die als eerste al zijn beschermstenen op het speelbord kan plaatsen, wint het spel.




Alles op 1 Kaart
Alles op 1 Kaart is een nieuw dobbelspel van de makers van QWIXX, waarin alle spelers tegelijkertijd de rijen van hun kaarten vullen. Kruis het resultaat van de dobbelstenen op slechts één van je kaarten aan, maar bedenk goed welke dobbelstenen je het beste kunt gebruiken om de meeste punten te scoren!

Alles op 1 Kaart is makkelijk te leren en speelt vlot door. Lukt het jou om de meeste punten te scoren en er met de overwinning vandoor te gaan?



Komt één van deze spellen, of natuurlijk meerdere, op jouw wishlist te staan?

Geplaatst door Linnsane op 08-08-2021 16:51
Aantal keer bekeken: 1102

Reacties


Er is nog niet gereageerd.