Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dagdeal bij Crowdfinder: The Isle of Cats

Het is weer woensdag en dat betekent een nieuwe dagdeal bij Crowdfinder! Deze week is het een extra interessante: namelijk The Isle of Cats. Je scoort hem vandaag voor slechts €39,50

"Jouw kat heeft toch ook een eigen plekje nodig? Met The Isle of Cats kan je met een gerust hart een bordspel spelen en jouw kat krijgt ook een eigen plekje aan de binnenkant van de doos! Deze topper willen we je niet onthouden, en daarom is er vandaag een mooie deal aan 39.5 euro! ?

Zoals de titel doet vermoeden, is The Isle of Cats opgebouwd rond het idee dat elke speler een eiland bezoekt dat volledig door katten wordt bewoond. De kwaadaardige tiran Lord Vesh wil de wereld veroveren en dus ook de Isle of Cats, en het is jouw taak om zoveel mogelijk van deze katten te redden! ???
Elke kat wordt vertegenwoordigd door een unieke tegel en behoort tot een familie. Je moet een manier vinden om ze allemaal op je boot te laten passen terwijl je probeert de verschillende families bij elkaar te houden. Maar je kan ook extra punten verdienen door de lessen in het spel te voltooien! ??
Voltooi lessen, vul je boot en houd kattenfamilies bij elkaar om punten te scoren, en de speler met de meeste punten na vijf rondes wint. ???"

Bestellen voor deze superprijs doe je hier. Op = Op, wees er zeer snel bij, want deze bordspelkraker vliegt de deur uit! 
 
Kan een cartoon zijn van de tekst 'DAGDEAL! HEE 2 A ORS €39.5 Alleen vandaag!'

Geplaatst door Linnsane op 01-09-2021 10:34
Aantal keer bekeken: 1218

Reacties

Door Bram0546 (20 reacties) op 01-09-2021 11:43
( PM )
Als ik een tegellegspel zoek? Kan ik dan beter deze aanschaffen of een mycity/lamaland? Ik heb al patchwork in mijn bezit.
Door Metroid_Dark_Sky (558 reacties) op 01-09-2021 11:46
( PM )
Quote:
Als ik een tegellegspel zoek? Kan ik dan beter deze aanschaffen of een mycity/lamaland? Ik heb al patchwork in mijn bezit.

Pfoe dat is een goede, deze (Isle of Cats) heeft denk ik wel een goede her-speelbaarheid en ook veel opties.

Persoonlijke favoriet was voor ons MyCity, maar na de legacy campaigne speelde wij het niet meer.
LamaLand lees ik veel goed over, maar zelf nog niet gespeeld.

Zie ook de review voor beide:
My City
LamaLand