Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

999 Games nieuwtjes: Wink, Witchstone, El Dorado

Het is zo druk met nieuwtjes momenteel omtrent de adventskalender en natuurlijk voorbereidingen voor de feestdagen dat je bijna vergeet dat er ook nog "normale" nieuwtjes zijn. 999 Games heeft er de afgelopen dagen flink mee gestrooid, dus we maken even een mooie samenvatting. 

Wink
De aankondiging van Wink. Een hilarisch partyspel met grappig artwork. Het spel is makkelijk te leren en leidt snel tot de meest rare situaties. Ideaal voor elk feest! "Spionnen undercover tijdens carnaval! Elke agent op tafel is de handlanger van een van de spelers. Als je aan de beurt bent, wijs je met je pion een handlanger aan. Daarna kijk je goed om je heen. De speler van die handlanger moet namelijk naar jou knipogen. Als jullie contact maken, winnen zowel jij als de andere speler punten. Maar pas op… Als je tijdens het knipogen wordt betrapt, ben je af!" De Kwakzalvers van Kakelenburg: Megabox
Enorme pret voor de Kwakzalvers-fans. Álles in één mega-box! Zeer binnenkort ligt de box in de (digitale) winkels. "Deze editie bevat het basisspel en de uitbreidingen De Kruidenheksen en De Alchemisten. Alle mogelijkheden om met Kwakzalvers te variëren, in één uitvoering!" Laat die ketels maar ontploffen! - of juist niet!

8078

De Legenden van Andor: Verloren Legenden - Donkere Tijden
Nu verkrijgbaar in de (digitale) winkels. "Nieuwe avonturen wachten in het land van Andor! Deze uitbreiding bevat de legenden “Schaduw over Cavern”, “Vreemd Vaderland” en “De Laatste Schaduw”. Neem het op tegen nieuwe monsters zoals de schaduwheks en de drie schier onoverwinnelijke Grote Trollen."

Kan een afbeelding zijn van tekst

De Zoektocht naar El Dorado uitbreiding: Helden & Demonen.
Nu verkrijgbaar: de langverwachte uitbreiding op de Zoektocht naar El Dorado, vol Helden & Demonen. "Nieuwe avonturen in de zoektocht naar de stad van goud! Dit keer krijgt je expeditie te maken met vloeken en demonen, maar ook nieuwe bondgenoten zoals helden en sidekicks. Deze uitbreiding komt met nieuwe spelregels en extra speelmateriaal, zoals 3 nieuwe terreintegels."

Kan een cartoon zijn van 2 mensen en de tekst 'NIEUW REINER KNIZIA EL DORADO De zoektocht naai HELDEN & DEMONEN 999 1 GAMES UITBREIDING HRISTOPHER 1'

Witchstone
We sluiten af met een absolute knaller: de aankondiging van de Nederlandse versie van Witchstone! "Word de machtigste tovenaar in de magische wereld van Witchstone! Door tegels in je toverketel te leggen voer je acties uit. Die gebruik je om kristallen te verzamelen, je toverstaf te verbeteren of om heksen op locaties in te zetten. Hoe beter je tegels bij elkaar aansluiten, des te groter het effect van je acties. Wie de meeste punten scoort, wordt de Meester van de Heksensteen!" De release staat gepland voor maart 2022.Prachtig nieuws natuurlijk allemaal, welke release(s) komt op jouw verlanglijstje?

Geplaatst door Linnsane op 10-12-2021 15:26
Aantal keer bekeken: 1028

Reacties

Door San Kroepoek (381 reacties) op 10-12-2021 17:11
( PM )
ah daar is ie dan, de bigbox
Door Linnsane (507 reacties) op 10-12-2021 17:26
( PM )
Witchstone staat hier op de wishlist
Door Slick (306 reacties) op 10-12-2021 21:20
( PM )
Benieuwd naar El Dorado uitbreiding!