Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Budgetspelen is op zoek naar een nieuwsschrijver!

We groeien hard met Budgetspelen en zijn daarom op zoek naar versterking. Dagelijks verzamelen we de leukste nieuwtjes binnen Bordspelland en delen de leukste met jullie. Daarnaast houden we ook alle bordspelaanbiedingen en uitverkopen scherp in de gaten, zodat we geen mooie deal missen. Dit wordt gedaan door de gehele crew, maar de razende reporters zijn veelal onze Linda en Patrick.

Patrick heeft echter aan het begin van het jaar een leuke stap gemaakt en gaat zich meer focussen op de Tweewekelijkse kickstarter update. Daarom hebben we versterking nodig op het gebied van nieuwsschrijvers! Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van de gezellige Budgetspelencrew? Dan is dit misschien iets voor jou!

 

Gezocht: Budgetspelen Nieuwsschrijver
We zijn op zoek die naar een razende reporter die het leuk vindt om over de laatste bordspelnieuwtjes en aanbiedingen te schrijven. Houd jij altijd al in de gaten wat de laatste nieuwtjes zijn binnen de bordspelwereld, of houd je van schrijven? Dan is dit iets voor jou! Overigens doe je het niet alleen, want je zal dit ondernemen samen met onze Linda.

Qua aantal nieuwtjes verschilt het per periode, we streven ernaar om regelmatig wat leuks en interessants te posten. Dit kan echter ook s ’avonds omdat nieuwsberichten kunnen worden ingepland voor een volgende dag.

Als nieuwsschrijver wordt je onderdeel van de Budgetspelen redactie en ook de redactie speurt vaak naar nieuwtjes, zodat je alleen nog maar in de digitale pen hoeft te kruipen om de leukste met iedereen te delen. Tevens krijg je ook de ruimte om columns of specials te schrijven als je daar altijd al interesse in had. Wij bieden je hiervoor een platform met heel veel gezellige bordspelliefhebbers.

Qua tijd ben je flexibel, zolang je maar ergens af en toe tijd hebt per week. Denk aan ongeveer 3 a 4 berichtjes te schrijven tussen de bedrijven door. Als je even niets te doen hebt kan je zo de community verrijken met al het moois wat er binnen bordspelland gebeurt.

Gaan we jou binnenkort verwelkomen?
Heb je wel interesse om wat bij te dragen in je vrije tijd en ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Stuur dan een mailtje naar yorn@budgetgaming.nl en schrijf een korte introductie over je zelf, je affiniteit met schrijven, je leeftijd en het laatste spel wat je hebt gespeeld en wat je daarvan vond. Wie weet doen we zelf zo ook nog leuke inspiratie op.

Wie weet spreken we elkaar dan binnenkort. Mascotte Budgy heeft in ieder geval alvast zijn welkomsthoedje opgedaan!

Geplaatst door Yorn op 07-02-2022 11:17
Aantal keer bekeken: 1367

Reacties

Door Linnsane (672 reacties) op 07-02-2022 11:22
( PM )
Yeahh!! Wie komt mij helpen met toffe nieuwtjes schrijven?