Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

It´s A Wonderful Kingdom weekaanbieding bij de Spelletjes Vrienden

Iedere week hebben de Spelletjes Vrienden een mooie aanbieding voor je in petto. Deze week staat in het teken van It´s A Wonderful Kingdom. Dit gloednieuwe spel is onlangs in het Nederlands uitgegeven door Geronimo Games en staat dus nu in het zonnetje. Je scoort hem nu (hier) voor slechts €24,95. De verzendkosten tot €75,- bedragen €3,95.

"Vecht voor je plaats aan het hoofd van het Koninkrijk.

In It’s a Wonderful Kingdom speel je als een hertogdom op zoek naar macht. Vecht voor je plaats aan het hoofd van het Koninkrijk. Breid de productie van je hertogdom uit, lok je tegenstander in de val en krijg toegang tot de troon van dit prachtige koninkrijk.

Het spel bevat meerdere modules met mechanische variaties. Ieder spel kiezen de spelers één van deze modules. Er wordt gespeeld over vier ronden en iedere ronde heeft drie fases.
In de eerste fase leggen de spelers om de beurt kaarten op twee stapels in het midden van de tafel. Eén speler verdeelt de kaarten en de andere speler kiest een stapel en legt deze apart. Deze stap wordt afwisselend herhaald totdat de spelers hun handkaarten hebben geplaatst. Dan start de tweede fase: de bouwfase. Elke speler kiest, voor de kaarten die hij heeft verzameld, welke kaarten gebruikt worden om grondstoffen te verkrijgen en welke ze willen gaan bouwen om later grondstoffen te kunnen produceren of punten te verdienen. Daarna volgt de productiefase, waarbij de grondstoffen in een bepaalde volgorde produceren. Door slim te plannen kun je de meeste punten verzamelen!

Lukt het jou om aan het einde van de vierde ronde de meeste punten te hebben?"

kaartspellen-its-a-wonderful-kingdom

Geplaatst door Linnsane op 23-02-2022 20:14
Aantal keer bekeken: 1592

Reacties

Door Zouttekort (123 reacties) op 23-02-2022 22:03
( PM )
Sorry hoor, maar is dit niet gewoon reclame? Het spel is nog geen 3 euro goedkoper dan bij andere winkels. Lijkt me geen apart nieuwsbericht waard. Of worden jullie hiervoor betaald?
Door GeneralDripple (71 reacties) op 23-02-2022 23:42
( PM )
Quote:
Sorry hoor, maar is dit niet gewoon reclame? Het spel is nog geen 3 euro goedkoper dan bij andere winkels. Lijkt me geen apart nieuwsbericht waard. Of worden jullie hiervoor betaald?

Ik heb mensen hier lijp zien worden om 1 euro.
Goedkoper = goedkoper.
En ook al is het reclame, de schoorsteen moet ook roken.
Door Linnsane (672 reacties) op 25-02-2022 09:16
( PM )
Wij worden NIET betaald voor deze nieuwsberichten. Het feit dat deze geplaatst is, is omdat die paar euro toch mooi meegenomen is. Doe je dit meerdere keren kun je toch mooi weer een ander bordspel kopen. Daarnaast is dit een gloedjenieuw bordspel, dus kun je hem net iets goedkoper aanschaffen is dat ook mooi
Door Phaedros (413 reacties) op 26-02-2022 08:23
( PM )
Ik heb dit spel elders voor een halve euro meer aangeschaft, en daar is hij niet in de aanbieding. Een mooie prijs, zeker. Maar een apart nieuwsbericht vind ik niet zo nodig. Er worden wel vaker spellen voor een paar euro minder aangeboden, een prijsreactie lijkt mij dan voldoende.

Overigens wel leuk en enthousiast geschreven, dus ik snap dat het als reclame opgevat kan worden