Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Sleeping Gods: Distant Skies komt naar GameFound

Vorig jaar kwam Sleeping gods, een co-op in een open wereld gevuld met verhaal en avontuur, Engelstalig op de markt. Het spel is zeer positief ontvangen en is (mede daardoor) erg populair onder de liefhebbers van het genre verhaal en avontuur

Halverwege deze maand (april), start uitgever Red Raven Games de crowdfunder Sleeping Gods: Distant Skies. Dit vervolg is een (opzichzelfstaande) vervolg van Sleeping gods.

Sleeping Gods: Distant Skies speelt zich af in dezelfde wereld als het origineel, maar je hoeft het vorige deel niet te hebben (gespeeld) om volop te kunnen genieten van het nieuwe verhaal en de speelelementen.

Geïnteresseerd? Je kan je via deze link alvast aanmelden zodat je een notificatie ontvangt wanneer de crowdfunder live gaat op Gamefound.

Houdt de Engelse taal je tegen? Dan is het goed om te weten dat er dit jaar rond juni/juli de Nederlandstalige versie uit van Sleeping gods (het eerste deel) wordt uitgebracht door Keep Exploring Games.

Heb je het origineel gespeeld? Laat anderen weten of en waarom het een aanrader is! Wil je deze opvolger gaan aanschaffen? Laat het weten met reactie :)

Geplaatst door Vincenl83 op 02-04-2022 16:14
Aantal keer bekeken: 1430

Reacties

Door Soulflame (94 reacties) op 02-04-2022 18:41
( PM )
Ben erg benieuwd. De eerste (nog) niet gespeeld, lees er wel goede verhalen over.
Ik denk dat het thema van deze me iets meer aan spreekt.
Er was een video op YouTube van iemand die al wat meer info had gekregen van RRG om te delen. Bijvoorbeeld dat er minder crew was dan Sleeping Gods, en dat je voornamelijk te voet zou ontdekken (omdat elke keer als je zou vliegen, de Pteradon van de cover je achterna komt en je en soort actiescène krijgt). Dat laatste klinkt een beetje meh, maar goed, we gaan het zien (had op Game found al gefollowed)
Door Meinte (3 reacties) op 03-04-2022 10:13
( PM )
Laatst mijn eerste campagne van Sleeping Gods uitgespeeld. Ik vond het een erg leuk spel met verrassende momenten en mooie vormgeving. Je bent vooral aan het lezen maar dat maakte mij niet zo uit. Ik ben dus erg benieuwd naar dit vervolg! Het lijkt alsof ze de gevechten en het aantal bemanningsleden hebben aangepast om het allemaal nog wat soepeler te maken. Goed teken
Door Ragrob (4 reacties) op 05-04-2022 09:18
( PM )
Ik zag laatst een print and play update. Misschien wel leuk om het spel te leren kennen. Heb het zelf nog niet gespeeld.
http://www.kickstarter.com/projects/953146955/sleeping-gods/posts/3004882
Door Vincenl83 (22 reacties) op 05-04-2022 12:25
( PM )
@Ragrob goede tip! thanks!